Revolutionary Road (bog): Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Stub
No edit summary
Linje 32: Linje 32:
}}
}}


'''''Revolutionary Road''''' (1961) er en roman skrevet af den amerikanske forfatter [[Richard Yates (forfatter)|Richard Yates]]. Romanen finder sted i 1950'ernes amerikanske forstad, hvor ægteparret Frank og April Wheeler forsøger at forene deres trivielle forstadsliv med deres selvbillede og ungdomsdrømme. Romanen modtog blandede anmeldelser ved dens udgivelse, men er senere blevet beskrevet som et mesterværk i den moderne amerikanske fiktion.
'''''Revolutionary Road''''' er en roman skrevet af den amerikanske forfatter [[Richard Yates (forfatter)|Richard Yates]] i 1961. Romanen finder sted i 1950'ernes amerikanske forstad, hvor ægteparret Frank og April Wheeler forsøger at forene deres trivielle forstadsliv med deres selvbillede og ungdomsdrømme. Romanen modtog blandede anmeldelser ved dens udgivelse, men er senere blevet beskrevet som et mesterværk i den moderne amerikanske fiktion.


{{bogstub}}
{{bogstub}}

Versionen fra 14. aug. 2019, 18:46

Revolutionary Road
Forfatter Richard Yates
Land USA
Udgivelsesdato 31. december 1961
Format Roman
Sider 337

Revolutionary Road er en roman skrevet af den amerikanske forfatter Richard Yates i 1961. Romanen finder sted i 1950'ernes amerikanske forstad, hvor ægteparret Frank og April Wheeler forsøger at forene deres trivielle forstadsliv med deres selvbillede og ungdomsdrømme. Romanen modtog blandede anmeldelser ved dens udgivelse, men er senere blevet beskrevet som et mesterværk i den moderne amerikanske fiktion.

BogSpire
Denne artikel om bøger og tidsskrifter er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.