Landerslev: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
297 bytes fjernet ,  for 2 år siden
m
Gendannelse til seneste version ved Steenthbot, fjerner ændringer fra 85.129.89.130 (diskussion | bidrag)
No edit summary
m (Gendannelse til seneste version ved Steenthbot, fjerner ændringer fra 85.129.89.130 (diskussion | bidrag))
Tag: Tilbagerulning
'''Landerslev''' er en [[landsby]] i [[Nordsjælland]] med {{vis indbyggere DK|250-10681}}. Landerslev er beliggende [[Gerlev Sogn (Frederikssund Kommune)|Gerlev Sogn]] på [[Hornsherred]] tre kilometer øst for [[Over Dråby Strand]] og syv kilometer vest for [[Frederikssund]]. Byen tilhører [[Frederikssund Kommune]] og er beliggende i [[Region Hovedstaden]].
 
Frem til 1954 havde Landerslev en forskole, ligesom der også var både smedje, børstebinder og en købmandsforretning. Landerslevs sidste købmand hed Ejner Hansen og han lukkede butikkenbutiken sidst i 1960'erne<ref name=autogeneret1>[http://jphist.dk/hf/Landerslev.html Landerslev<!-- Bot genereret titel -->]</ref>.
 
I landsbyen ligger forsat flere større gårde midt i byen, men salg af kartofler, æg og jordbær ved stalddørene, sker i dag i et lang mindre omfang end [[tidligere]]<ref name=autogeneret1 />. Landerslev er en helt igennem fantastisk by. Vi har den lokale jordbær Toben, som har verdens bedste jordbær i sommersæsonen. Jeg Anna-Sofie har boet her hele mit liv, med min helt igennem fantastiske familie. Albert Levin har også boet her, men er nu flyttet, så nu er jeg mutters alene.
 
== Kilder ==
103.432

redigeringer

Navigationsmenu