Brugerdiskussion:KnudW: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 136: Linje 136:
:Hej [[Bruger:Theis Mikkelsen]] - Jeg har meget svært ved at se hvordan Jeres årsbog er interessant for andre end Jer selv og de studerende. Jeg mener ikke at den er relevant i bredere kreds, dvs. miljøet uden for Jeres studie.
:Hej [[Bruger:Theis Mikkelsen]] - Jeg har meget svært ved at se hvordan Jeres årsbog er interessant for andre end Jer selv og de studerende. Jeg mener ikke at den er relevant i bredere kreds, dvs. miljøet uden for Jeres studie.
:Du skal dog være velkommen til at få yderligere input fra andre brugere ved at oprette et [[Wikipedia:Gendannelsesforslag|gendannelsesforslag]] på [[Wikipedia:Gendannelsesforslag]]. Mvh [[Bruger:KnudW|KnudW]] ([[Brugerdiskussion:KnudW|diskussion]]) 2. okt 2019, 11:33 (CEST)
:Du skal dog være velkommen til at få yderligere input fra andre brugere ved at oprette et [[Wikipedia:Gendannelsesforslag|gendannelsesforslag]] på [[Wikipedia:Gendannelsesforslag]]. Mvh [[Bruger:KnudW|KnudW]] ([[Brugerdiskussion:KnudW|diskussion]]) 2. okt 2019, 11:33 (CEST)

== Slettede faktuelle sandheder ==

Prøv at hør her knud... Hvad bilder du dig ind at slette min dannelse af viden til den danske befolkning. Alt jeg skrev var faktuelt sandt og oprigtigt, kan du venligst indstallere det igen inden jeg forbander dit legeme for evigt uden en eneste udvej fra din grumme skæbne.
MVH Kenneth

Versionen fra 2. okt. 2019, 13:44

Kontaktinformation

Jeg holder pause.


Ring ikke til mig, skriv ikke til mig på Facebook og har du kommentarer til min politiske overbevisning eller min seksuelle orientering, så hold dem for dig selv. Ellers kontakter jeg dine forældre.

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.

Arkiver

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 02. Oct 2019 05:31

Hejsa

Henviser du til de samarbejdspartnere, som Kapacity har? Dem har jeg slettet nu.

Hejsa Bruger:NannaCramer. Nej, jeg henviser til dem, der betaler Jer for at skrive artiklen for dem. I henhold til reglerne skal bestillingsarbejde deklareres, så andre kan forholde sig til at artiklen ikke er neutral.
Det skal fremgå præcist hvem der betaler hvem, for artiklen og hvem der er involveret.
Du kan læse mere om dette i velkomsterne på din brugerdiskussion. KnudW (diskussion) 2. sep 2019, 22:17 (CEST)

Kapacity

Hejsa KnudW

Tak for din hjælp med at gøre artiklen om Kapacity egnet til Wikipedia.

Kapacity betaler ikke skribenten for teksten, men vi har opfordret ham til at skrive den.

Jeg har nu fjernet årsagen til, at Visma har opkøbt Kapacity. Tilbage står en fuldstændig neutral artiklen, som udelukkende består af de hårde facts. Jeg håber, du kan leve med det.

Mvh. Tobbykanin (diskussion) 3. sep 2019, 16:28 (CEST)

Hej bruger:Tobbykanin — så to journalister skriver Jeres artikel, udelukkende på opfordring, helt uden vederlag eller anden kompensation? Slet ingen ting? Mvh KnudW (diskussion) 3. sep 2019, 19:40 (CEST)

Indbydelse

Hej Har du set Wikipedia:Landsbybrønden/Hjælp_med_danske_oversættelser_på_en:wiktionary?

Du er velkommen at give et nap med også, om du har lyst.--So9q (diskussion) 4. sep 2019, 08:27 (CEST)

Portal:Odswiki

Hej Knud Du skriver i dag følgende til mig: Hejsa og velkommen til. Jeg er dog ikke sikker på at dansk Wikipedia er stedet for en decideret portal for Jeres wiki.

Hvis I vil bidrage med artikler om Odsherred fra OdsWiki, skal I være hjerteligt velkomne, men da jeg kan se at I har ophavsret over Jeres indhold (https://bibod.dk/odswiki/index.php/Hj%C3%A6lp:Ophavsret] og ikke bruger Creative Commons-licenser som her på stedet, så skal vi nok have arrangeret en formel tilladelse fra Jer om at Jeres indhold udgives under den nye licens. Du kan læse mere om hvad CC handler om på https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.da. Mvh KnudW (diskussion) 6. sep 2019, 10:48 (CEST)

Hvis vi her og nu ser bort fra det med ophavsretten (som jo er vigtigt nok i sig selv), kan du så uddybe, hvorfor du ikke er sikker på at dansk wikipedia er stedet for en portal om Odsherreds Historie ?
Med venlig hilsen KMariegaard (diskussion) 6. sep 2019, 12:11 (CEST)KMariegaard
Der findes ifølge et hurtigt skøn omkring 100 artikler på wikipedia, som relaterer sig til Odsherred, fx om geologi, arkæologi, byer, søer, anlæg, andre lokaliteter, stationer og sogne. Der er således et grundlag at bygge på, især hvis der laves et modsvarende WikiProjekt, men kun at skrive om områdets historie vil være for snævert for en portal. Til sammenligning har vi fx et WikiProjekt Lolland-Falster (desværre uden tilhørende portal). Men det vil sikkert kræve et vist lokalt engagement at holde portal og projekt kørende. Rmir2 (diskussion) 6. sep 2019, 12:50 (CEST)

Hej KMariegaard. Jeg siger ikke at der ikke er plads til en portal om Odsherred, det jeg mener er at det ikke er hensigtsmæssigt at der oprettes en portal specifikt om Jeres Wiki. Jeg vil derfor foreslå at den omdøbes til Portal:Odsherred eller noget i den dur. Mvh KnudW (diskussion) 7. sep 2019, 08:40 (CEST)

Jeg har flyttet den til Portal:Odsherred Historie. Mvh KnudW (diskussion) 7. sep 2019, 08:47 (CEST)

KU

Jo, det er da relevant, da folk skal kende den senmodernistiske tankegang vedr. identitet: at der er folk som nu vil radikalisere en ny fremgangsmåde.

Men det er ligemeget i den artikel. Og jeg tror du overvurderer tendensen, det er kun fordi at det trækker overskrifter i diverse underlødige medier. Mvh KnudW (diskussion) 8. sep 2019, 23:09 (CEST)

Spillehallen fjernelse

Hej KnudW.

Jeg kan forstå at jeg ikke har overholdt wikipedia's regler ift. reklame.

Der findes flere store virksomheder som har en wikipedia side, men hvis man ikke selv må oprette dem hvordan skal det så gøres - Skal det være en kunde eller lignende?

Samtidig forstår jeg ikke hvorfor sider som https://da.wikipedia.org/wiki/Mr_Green får lov at blive online, mens en relativ objectiv tekst omkring en lignende virksomhed straks bliver fjernet.

Jeg prøver blot at forstå reglerne, så jeg ikke bryder dem igen :) (Skrev FaceMedia (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:FaceMedia - Det er derfor det altid er en god ide at sætte sig ind i reglerne, når man går i gang med noget nyt.
Artikler skal oprettes af neutrale brugere, som ikke har nogen nær relation eller økonomisk interesse i emnet. Dvs. ikke dem selv, deres bureau eller andet lignende, ej heller på opfordring.
Det sker som regel, når en virksomhed bliver tilstrækkelig stor og relevant til at de gør sig bemærket i medierne og overholder kriterierne for virksomhedsartikler.
Har du set advarslen på toppen af Mr Green? Det er ikke gået vores opmærksomhed forbi at der er problemer med den artikel, men der er over 250.000 artikler på dansk Wikipedia og der kommer dagligt flere til, hvoraf mange er reklamer, hærværk og andet nonsens. Så der er bare ikke nogen, der har fået taget sig sammen til at gøre noget ved den.
Måske skal den slettes, måske kan den reddes, det er trods alt et stort foretagende, den er i hverfald ikke nær så slem som Jeres bidrag.
I skal ikke oprette nogle artikler om nogen af Jeres kunder. Så nemt er det. Mvh KnudW (diskussion) 9. sep 2019, 14:33 (CEST)
Og jeres kunder er sikkert også for tæt knyttet til jer, til at de på objektiv vis kan oprette en artikel om jer. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 10. sep 2019, 07:57 (CEST)

Sofiebadet

Hej Knud

Jeg får skam ikke betaling af sofiebadet, men jeg har ændret lidt i beskrivelsen nu, så den virker minde "reklamerende". Sofiebadet er en historisk dansk badeanstalt og jeg syntes der burde stå noget om den på wiki da der er mange besøgende fra ind- og udland.

Du må gerne se på den igen og evt. slette bjælken hvor der står "Denne side er forslået omskrevet" eller ihvertfald være mere specifik om hvad der skal laves om. (Skrev SteffenDS1996 (diskussion • bidrag) 11. sep 2019, 15:55‎. Husk at signere dine indlæg.)

Det er et principielt spørgsmål. Du (Steffen) melder selv ud, da du laver første version, at du er medarbejder i badet, hvilket Knud jo også har nævnt på din brugerdiskussionsside er uheldigt. Vi er imidlertid nogen, der i den slags tilfælde kan tilbyde at hjælpe i det, vi kalder srøbeskeen, og jeg er en af dem, der godt vil hjælpe der. Hvis du er med på det, flytter jeg teksten til wikipedia:Støbeskeen/Sofiebadet, og så arbejder vi sammen om den. Når jeg (og måske andre) kan sige god for den udgave, flytter jeg den på plads igen med en kommentar om, at den er hjulpet på vej af en neutral bruger, og det vil typisk være ok. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 11. sep 2019, 18:39 (CEST)
Jeg har allerede gennemgået artiklen og ændret den. Ingen grund til flytning. Rmir2 (diskussion) 11. sep 2019, 19:49 (CEST)

rugerdiskussion:Gerbministeren

Du skriver til mig "Hejsa. Man skriver ikke om sig selv. Mvh KnudW (diskussion) 12. sep 2019, 11:20 (CEST) {VEI|KnudW (diskussion) 12. sep 2019, 11:20 (CEST)}}"

Men teksten jeg har lagt op omhandler ikke mig selv, så det forstår jeg ikke helt på hvilket grundlag i har slettet den.

Mvh Mathias.87.60.166.142 13. sep 2019, 09:21 (CEST)(Skrev Gerbministeren (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Gerbministeren - Qua dit brugernavn og artiklens meget positive tone, antog jeg at du skrev om enten dig selv eller nogen, som du har et nært forhold til, som familiemedlemmer osv.
Der er flere årsager til at jeg slettede artiklen. For det første var den på engelsk, hvilket ikke går her på den danske del af Wikipedia, men primært fordi den fremstod som reklame for en person, som ikke umiddelbart lader til at overholde kriterierne for biografier. Jeg håber det forklarer det. Mvh KnudW (diskussion) 13. sep 2019, 09:46 (CEST)

Hej knudw.

jeg vil gerne gøre dig opmærksom på, hvad jeg mener er sygeligt magtmisbrug af position, fra https://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Zoizit samt https://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Nico

jeg har rigtig mange gange under : https://da.wikipedia.org/wiki/Diskussion:Webapplikation forklaret begge, at der mangler : https://da.m.wikipedia.org/wiki/Hjælp:Redigeringsopsummering på deres redigeringer her : https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Webapplikation&action=history

det resulterer i trusler om : https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Politik_for_blokering_og_bandlysning fra : https://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Nico samt generel chikane fra : https://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Zoizit .. se eventuelt mere her : https://da.wikipedia.org/wiki/Brugerdiskussion:77.241.135.18

det er mig fuldstændig ubegribeligt, at når jeg faktisk kommer med beskrivelser/forklaringer/argumenter til redigeringerne - som man skal - og de 2 andre ikke gør, at jeg skal udsættes for denne form for magtmisbrug og trusler. (Skrev 77.241.135.18 (diskussion • bidrag) 21. sep 2019, 16:42‎. Husk at signere dine indlæg.)

[redigeringskonflikt]  Hej KnudW, Blokerer du brugeren eller skal jeg oprette en AOA. Ud over den øvrige trolling er det klart utilstedelig opførsel at beskylde mig for sygeligt magtmisbrug i en eskalerende, men ret ligegyldig redigeringsuoverensstemmelse. - Nico (diskussion) 21. sep 2019, 17:37 (CEST)
@Nico : jeg har gennemskuet hvad han mener. Det var ikke oplagt. Det forsvarer ikke hans opførsel, så hvis det sker igen, feel free til at blokere. Det andet pjat er der ingen, der gider se på. Mvh KnudW (diskussion) 22. sep 2019, 13:50 (CEST)
ok - Nico (diskussion) 22. sep 2019, 13:55 (CEST)

Angående artiklen om Scorebogen

Kære Knud. Da jeg i går oprettede artiklen om Scorebogen (årbogen på medicinstudiet i København) undrede jeg mig over, at den prompte blev slettet igen. Da bogen hvert år har et oplag på ca. 1.000 eksemplarer mener vi ikke, at denne artikel er noget, der kun har interesse for forfatterne selv.

Kan du uddybe, hvorfor artiklen om Scorebogen ikke hører hjemme på wikipedia og hvordan den kan komme i betragtning til en blivende side? Rigtig god dag. Mvh. Theis(Skrev Theis Mikkelsen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Theis Mikkelsen - Jeg har meget svært ved at se hvordan Jeres årsbog er interessant for andre end Jer selv og de studerende. Jeg mener ikke at den er relevant i bredere kreds, dvs. miljøet uden for Jeres studie.
Du skal dog være velkommen til at få yderligere input fra andre brugere ved at oprette et gendannelsesforslagWikipedia:Gendannelsesforslag. Mvh KnudW (diskussion) 2. okt 2019, 11:33 (CEST)

Slettede faktuelle sandheder

Prøv at hør her knud... Hvad bilder du dig ind at slette min dannelse af viden til den danske befolkning. Alt jeg skrev var faktuelt sandt og oprigtigt, kan du venligst indstallere det igen inden jeg forbander dit legeme for evigt uden en eneste udvej fra din grumme skæbne. MVH Kenneth