Vilnius universitet: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m bot: fjern tom linje før Commonscat; kosmetiske ændringer
mNo edit summary
 
Linje 10: Linje 10:
|float=right
|float=right
}}
}}
'''Vilnius universitet''' ({{lang-lt|Vilniaus Universitetas}}, tidligere kendt som ''Vilnius statsuniversitet'' og ''[[Stefan Báthory]] universitet'' og før det ''Almae Academia et Universitas Vilnensis Societatis Jesu''), er med sin grundlæggelse i [[1579]] et af de ældste universiteter i [[Nordeuropa]] og med sine næsten 24.000 studerende det største universitet i [[Litauen]].
'''Vilnius universitet''' ({{lang-lt|Vilniaus universitetas}}, tidligere kendt som ''Vilnius statsuniversitet'' og ''[[Stefan Báthory]] universitet'' og før det ''Almae Academia et Universitas Vilnensis Societatis Jesu''), er med sin grundlæggelse i [[1579]] et af de ældste universiteter i [[Nordeuropa]] og med sine næsten 24.000 studerende det største universitet i [[Litauen]].


== Eksterne links ==
== Eksterne links ==

Nuværende version fra 27. okt. 2019, 17:42

Vilnius Universitets store gård og Johannes Døberens kirke.
Vilnius universitet (Vilnius)
Vilnius universitet
Vilnius universitet
Vilnius universitets placering i Vilnius

Vilnius universitet (litauisk: Vilniaus universitetas, tidligere kendt som Vilnius statsuniversitet og Stefan Báthory universitet og før det Almae Academia et Universitas Vilnensis Societatis Jesu), er med sin grundlæggelse i 1579 et af de ældste universiteter i Nordeuropa og med sine næsten 24.000 studerende det største universitet i Litauen.

Eksterne links[redigér | rediger kildetekst]

LitauenSpire
Denne artikel om Litauen er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
SkoleSpire
Denne artikel om en skole, en uddannelsesinstitution eller uddannelse er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.

Koordinater: 54°40′57″N 25°17′19″Ø / 54.68250°N 25.28861°Ø / 54.68250; 25.28861