Forskel mellem versioner af "Center Sandholm"

Spring til navigation Spring til søgning
138 bytes tilføjet ,  for 1 år siden
Sandholm er ikke lengre et udreisesenter. Dette har jeg derfor fjernet. Jeg har lagt til at sandholm også er et barnesenter.
(Sandholm er ikke lengre et udreisesenter. Dette har jeg derfor fjernet. Jeg har lagt til at sandholm også er et barnesenter.)
{{harflertydig3|Center Sandholm|Sandholm}}
'''Center Sandholm''', også kaldet '''Sandholmlejren''', er en tidligere [[kaserne]], der er Danmarks største [[asylcenter]]. Centeret ligger på adressen Sandholmgårdsvej 40, 3460 [[Birkerød]], [[Allerød Kommune]]. Centeret drives af [[Røde Kors|Dansk Røde Kors]].<ref>[http://www.rodekors.dk/det-goer-vi/asyl/asyl-centre-i-danmark Dansk Røde Kors - Asylcentre i Danmark. hentet den 19. juni 2014.]</ref> Det fungerer både som modtage- og udrejsecenterbørnecenter, dvs. både for nyankomne [[asylansøger]]e og for asylansøgeremindreårige, somuledsagede harasylansøgere.<ref>[https://www.nyidanmark.dk/da/Words%20and%20Concepts%20Front%20Page/US/Housing/Placement%20of%20asylum%20centers fåetNy endeligti afslagDanmark og- skalPlacering rejseaf hjem.asylcentre]</ref>
 
Adskilt fra Røde Kors' faciliteter rummer Sandholm også en afdeling af [[Udlændingestyrelsen]] (tidligere Udlændingeservice), [[Rigspolitiet]]s Nationalt Udlændinge Center samt Ellebæk, som er [[kriminalforsorgen]]s institution for frihedsberøvede asylansøgere.
Anonym bruger

Navigationsmenu