Forskel mellem versioner af "Næstved Boldklub"

Spring til navigation Spring til søgning
52 bytes fjernet ,  for 1 år siden
m
m (genindsætter logo)
m (bot: fjern Skabelon:lDanmarksserien for herrer når Skabelon:Danmarksturneringen i fodbold findes; kosmetiske ændringer)
| infoboks_sidst_opdateret = 15. august 2019
}}
'''Næstved Boldklub''' er en [[fodbold]]klub fra den [[Sydsjælland|sydsjællandskesydsjælland]]ske by [[Næstved]]. Klubben spiller i sæsonen 2018/19 i [[NordicBet Ligaen]].
 
Næstved Boldklub blev stiftet den [[1. oktober]] [[1996]] og er den professionelle overbygning af moderklubben [[Næstved Idræts Forening]] (Næstved IF).
Klubben spiller i grønne trøjer, hvide bukser og hvide strømper. Alternativt er spilledragten grå trøjer og sorte bukser.
 
Næstved Boldklubs hovedsponsorer er i øjeblikket [[Sydbank]] og Mærk Næstved. [[Næstved Stadion]] bærer de kommende sæsoner navnet ProfaGroupPark.
 
På stadion er installeret varme i banen. I 2019 blev der installeret nyt lysanlæg for 9 millioner kroner for at møde kravene om minimum 1000 lux i [[NordicBet Ligaen|NordicBet Ligaen.]]
 
Ærkerivaler er [[Nykøbing FC]] (tidligere [[Nykøbing Falster Boldklub af 1901|B1901]]) og [[Slagelse Boldklub & Idrætsforening|Slagelse B&I]]. Andre rivaler er [[Herfølge Boldklub]] og [[Køge Boldklub]] (de to klubber er nu fusioneret i [[HB Køge]]).
 
{{Danmarksturneringen i fodbold}}
{{Danmarksserien for herrer}}
{{Sjællandsserien}}
 

Navigationsmenu