Forskel mellem versioner af "Galway"

Spring til navigation Spring til søgning
136 bytes fjernet ,  for 1 år siden
(sprogret)
Galway-Pub-27-Tigh Chóilí-gje.jpg|Pub Tigh Chóilí
</gallery>
'''Bypladsen''' ligger i nærheden af banegården og har foruden mindesmærket for den traditionelle sejlbåd Galway Bay, mange mindre græsplæner og bænke. De mange træer giver de siddende behagelig skygge.
 
'''Shop Street''' er fodgængerzone og Galways hovedindkøbsgade.
 
'''Lynch’sLynch's Castle''' fra det 16. århundrede er prydet med våbenskjolde og rummer i nutiden en bank. Slottet var det daværende bopæl for familien Lynch, som mellem 1480 og 1650 overvejendeoftest havde borgmesterposten.
 
'''Bymuren Spanish Arch''' ved havnen, er egentlig resterne af en udvidelse af bymuren fra 1584, der blev opført for at beskytte havnen mod angreb. Ved siden Spanish Arch ligger Galway City Museum, der fortæller om byens historie og om dagligdagen helt tilbage til middelalderen.
'''Salthill''' er et forlystelseskvarter med Salthill har hoteller, pubs[[pub]]s, spillehaller, natklubber, forlystelsesparken "Leisure Land" og et havakvarium med alt levende, der befinder sig ifra de irske farvande. Området ligger paraleltparallelt med byens badestrand.
 
'''St. Nicholas Cathedral''' er byens domkirke, som blev færdigbygget i 1965.
'''Salmon Weir Bridge''' går over floden Corrib mellem retsbygningerne og domkirken.
 
'''Claddagh''' er et tidligere fiskerleje, nu en forstad udenforuden for Galway. De oprindelige fiskerhuse blev i begyndelsen af 1930erne1930'erne revet ned og bebygget med halvanden etagers familiehuse. Claddagh er kendt på grund af ringen [[Claddagh Ring]]. Ringen kan købes i Galways smykkeforretninger.
 
I Galway er der et stort udvalg af irkeirske Pubspubs. Nogle af dem byder daglig eller i det mindste regelmæssig på Live-Musik, fra traditionelttraditionel irsk folklore tilog moderne pop. Markante PubsMarkant er "King’sKing's Head", "Taaffe’sTaaffe's", "Murphy’sMurphy's Bar", "Bunch of Grapes", "Quays", "Roisin Dubh" og "Crane’sCrane's". I de forskellige pubs serveresDe derserverer ved middagstid "Soup of the Day" eller "[[Chowder]]" ([[fiskesuppe]]).
 
== Venskabsbyer ==
Anonym bruger

Navigationsmenu