Forskel mellem versioner af "Malerkunst i Indien"

Spring til navigation Spring til søgning
53 bytes tilføjet ,  for 10 måneder siden
Ifølge ''Journalister Uden Grænser'' (JUG) er Indien nr. 140 på verdensplan på listen over pressefrihed i 2019. JUG: Vold mod journalister er et af de mest markante træk ved den nuværende tilstand af pressefriheden i Indien. Politiets vold, angreb fra maoistiske krigere, gengældelse sponsoreret af mafiagrupper eller korrupte politikere ... I alt blev mindst seks indiske journalister dræbt i 2018 på grund af deres erhverv, hvortil der skal tilføjes en syvende sag, som ikke er fuldt opklaret.
 
En sidste bemærkning: Illustrationerne til denne underartikel er i slutningen af 1999 hentet fra en Facebook side som er dedikeret til ''rebel politik cartoons''. Denne side findes ikke i april 2000! Er det den indiske regering der bedt Facebook om at slette siden, eller er der en anden plausibel begrundelse? ''Rebel politik cartoons'' er genopstået som Youtube.
 
Se også ''{{cite web|title=Online Cartoon Exhibition|url=http://archive.wikiwix.com/cache/?url=http%3A%2F%2Fcartoonexhibition.blogspot.com%2F2012%2F04%2Fcartoons-mamta-banerjee.html}}''
1.506

redigeringer

Navigationsmenu