Diskussion:Ole Sarvig: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
status over Sarvig-artklen, og hvad der videre kunne gøres i og omkring artiklen.
 
(Ingen forskel)

Nuværende version fra 13. maj 2020, 10:06

Jeg har skrevet en del på Sarvig-artiklen det sidste stykke tid, men der er stadig mulighed for at tilføje meget mere! Min baggrund er indenfor dansk litteratur, og det er artiklen også præget af. Det er klart, at Sarvig nok først og fremmest forfatter og digter - men han beskæftigede sig også med meget andet: blandt andet moderne billedkunst, kunstkritik, salmedigtning, oversættelser, samt essays om kristendom, modernitet og kunst. Mange af disse afsnit er oprettet i artiklen, men kan klart udbygges!

Derudover er det også oplagt at skrives mere om de to mest notable Sarvig-digtsamlinger: Grønne Digte (1943) og Jeghuset (1944).

Synes du, at Sarvig artiklen virker fin, er der også mulighed for fx at skrive om Heretica eller kunstbladet Helhesten (som Sarvig var tilknyttet). Tidskriftet er oprettet, men bladet har ikke en wikipediaside, endnu.

En sidste ting er, at artiklen ikke har noget billede af Sarvig. Er du godt til sådan noget ville det være fedt for artiklen. --MikkelRoosevelt (diskussion) 13. maj 2020, 10:05 (CEST)[svar]