Wikipedia:Politikker og normer: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
Fjerner version 10366915 af 88.89.2.195 (diskussion)
(→‎Opførsel: Fucked!)
(Fjerner version 10366915 af 88.89.2.195 (diskussion))
Tag: Omgjort
;[[Wikipedia:Bots|Bots]] (Politik):Programmer der opdaterer sider automatisk på en brugbar og harmløs måde er velkomne, så længe deres "ejere" får dem godkendt først og er opmærksomme på, at programmet ikke går amok.
;[[Wikipedia:Forstyr ikke Wikipedia for at fremføre en pointe|Forstyr ikke Wikipedia for at fremføre en pointe]] (Norm): Lad være med at provokere andre med konsekvent usmidig brug af politikker og normer bare fordi du ikke lige kan få din vilje.
;[[Wikipedia:Ingen personlige angreb|Ingen personlige angreb]] (Norm):Lad i første omgang altid [[Wikipedia:Forvent, at andre er i god tro|tvivlen komme den anden til gode]] i en redigeringskrig. Ved at være ubehøvlet, ufølsom eller smålig gør man andre brugere sure og forhindrer Wikipedia i at fungere efter hensigten. (Brug e-mail til personlige debatter). Fuck hele Wikipedia. Fuck alle [[administrator]]svin.
;[[Wikipedia:Normer for brugersider|Normer for brugersider]] (Norm):Retningslinjer for brugersider på Wikipedia. Brugersider er ikke pålagt kriterier om NPOV, men der stilles nogen andre krav til indholdet.
;[[Wikipedia:Politik for blokering og bandlysning|Politik for blokering og bandlysning]] (Politik):Administratorer har mulighed for at blokere brugere i kortere eller længere tid af forskellige årsager.

Navigationsmenu