Arbejdsglæde: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Indsat "at"
m linkændr
Linje 1: Linje 1:
'''Arbejdsglæde''' er en følelse af glæde og tilfredshed, som en [[medarbejder]] kan opnå ved at udføre sit [[Arbejde (samfundsvidenskab)|arbejde]]. Den hænger sammen med, at arbejdet og den eventuelle [[arbejdsplads]] tilfredsstiller de ønsker, man har til sin faglige indsats, indsatsens aflønning og de sociale relationer til [[kollega|kollegerne]].
'''Arbejdsglæde''' er en følelse af glæde og tilfredshed, som en [[medarbejder]] kan opnå ved at udføre sit [[lønarbejde]]. Den hænger sammen med, at arbejdet og den eventuelle [[arbejdsplads]] tilfredsstiller de ønsker, man har til sin faglige indsats, indsatsens aflønning og de sociale relationer til [[kollega|kollegerne]].


== Måling af arbejdsglæde ==
== Måling af arbejdsglæde ==

Versionen fra 31. maj 2020, 05:34

Arbejdsglæde er en følelse af glæde og tilfredshed, som en medarbejder kan opnå ved at udføre sit lønarbejde. Den hænger sammen med, at arbejdet og den eventuelle arbejdsplads tilfredsstiller de ønsker, man har til sin faglige indsats, indsatsens aflønning og de sociale relationer til kollegerne.

Måling af arbejdsglæde

Arbejdsglæde måles på de fleste arbejdspladser i såkaldte klimamålinger eller medarbejderundersøgelser, typisk ved brug af spørgeskemaer, som udfyldes af de ansatte.

Se også

Eksterne henvisninger