Brugerdiskussion:Billinghurst: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 13: Linje 13:


Hvis hvis nedenstående links er tilladt, selvom de ikke er opdaterede, så kan jeg ikke se grunden hvorfor min side med opdateret info må ikke være oplyst!
Hvis hvis nedenstående links er tilladt, selvom de ikke er opdaterede, så kan jeg ikke se grunden hvorfor min side med opdateret info må ikke være oplyst!
https://www.aupair.com/en/p-au-pair-turkey.php
www.aupair.com, greataupair.com, aupairworld.com
http://aupair-visa-belgium.greataupair.com/
https://www.aupairworld.com/en/au_pair_program/belgium/au_pair/pocket_money

Versionen fra 10. jul. 2020, 17:57

#REDIRECTm:user talk:billinghurst
Denne side er en blød omdirigering.

Fjernelse af link Growshop

Vil du være venlig at tage diskutionen op på selve siden omkring linket du har fjernet, emnet er oprettet. Eller i det mindste give mig en forklaring hvorfor der ikke må forefindes et eksempel, som der jo gør på mange wiki artikler, både danske og internationale.

Wikipedia is an encyclopaedia, not a link farm. We would generally do not want to add links to commercial companies in external links just because they have some relevance. Adding a link has to add value to the article, and your links to that commercial company do not add value, they simply preferentially advertise. Billinghurst 20. dec 2011, 15:26 (CET)

Tilbagerulning af Au Pair dansk side

Jeg ved ikke lige hvordan jeg kunne svare dig på din besked, derfor skriver jeg det her. Mener du at det er det bedre at have misinformationer og "broken links" end at have link til de relevante informationer som kan hjælpe andre der søger up-to-date oplysninger om au pair emnet? Jeg mener at linket indeholder yderligere oplysninger, som er præcise og behandler emnet! Præsis som det er beskrevet i Wikipedia regler: https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Eksterne_henvisninger

Hvis hvis nedenstående links er tilladt, selvom de ikke er opdaterede, så kan jeg ikke se grunden hvorfor min side med opdateret info må ikke være oplyst! www.aupair.com, greataupair.com, aupairworld.com