Chokolade: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
23 bytes tilføjet ,  for 2 år siden
Jeg har tilføjet rød chokolade til varianter af chokolader for ud over at der er det tre kanter chokolade mørk, lys og hvid og det er derfor at jeg har valgt at tilføje den fjerde chokoladetype Ruby chokolade “ ( rød ) “ fordi den mangler til den her liste af varianter af chokoladetyper.
No edit summary
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
(Jeg har tilføjet rød chokolade til varianter af chokolader for ud over at der er det tre kanter chokolade mørk, lys og hvid og det er derfor at jeg har valgt at tilføje den fjerde chokoladetype Ruby chokolade “ ( rød ) “ fordi den mangler til den her liste af varianter af chokoladetyper.)
Tags: Visuel redigering Mobilredigering Mobilwebredigering
'''Chokolade''' er et [[nydelsesmiddel]], der består af [[kakao]]pulver, [[kakaosmør]] og [[sukker]]. [[Sojalecitin]] tilsættes som [[emulgator]]. Chokolade er meget næringsrig og velsmagende, og den har en opkvikkende og stimulerende virkning
 
Chokoladen kan inddeles i mørk, lys og hvid og rød fra Ruby kakaobønner. Farven bestemmes af indholdet af hhv. kakaotørstof og kakaosmør. [[Hvid chokolade]] har intet indhold af kakaotørstof, mens nogle af de mørkeste chokolader har et indhold på ca. 85-90% kakao.
 
== Oprindelse ==
Anonym bruger

Navigationsmenu