Forskel mellem versioner af "Wikipedia:Teknisk forum"

Spring til navigation Spring til søgning
509 bytes tilføjet ,  for 5 måneder siden
(→‎Manila: kat tom)
Tag: 2017-kilderedigering
:Det er brugen af [[Skabelon:WD indbyg1/år/text]] til angivelse af indbyggertal for metroregionen, det er galt med. Når der er angivet mere end et indbyggertal på Wikidata, viser skabelonen dem alle sammen, for den kan ikke gennemskue hvilket, der er det nyeste, jvf. [[Skabelondiskussion:WD indbyg1/år/text]]. Det bør naturligvis rettes, men som det fremgår af [[:Kategori:Mere end ét indbyggertal på Wikidata med højeste brugte rangering]] er der nogle artikler, hvor det ikke er sket. [[Manila]] var dog særligt slemt, så der har jeg erstattet skabelonen med manuel angivelse af indbyggertallet for metroregionen. Det er ikke den bedste løsning, men nu ser artiklen da mere normal ud --[[Bruger:Dannebrog Spy|Dannebrog Spy]] ([[Brugerdiskussion:Dannebrog Spy|diskussion]]) 18. aug 2020, 15:32 (CEST)
::Jeg har rettet på wikidata for de andre byer med flere indbyggertal, så kategorien er nu tom.--[[Bruger:Weblars|Weblars]] ([[Brugerdiskussion:Weblars|diskussion]]) 18. aug 2020, 16:16 (CEST)
 
== Tom meddelelse ved redigering af side ==
 
Når jeg går ind på en tilfældig side på dansk Wikipedia og vælger "Redigér" øverst, får jeg WYSIWYG-editoren, men jeg får også umiddelbart en popup med ordlyden "1 meddelelse". Der sker intet, når jeg klikker på den, og jeg kan ikke gennemskue, hvad det skulle være for en meddelelse. Se [https://www.dropbox.com/s/4k08fme7yw5e8aq/Screenshot%20from%202020-08-18%2021-42-49_meddelelse.png?dl=0 dette screenshot]. Det må vel være en fejl af en art?
2.175

redigeringer

Navigationsmenu