Forskel mellem versioner af "Wikipedia:Sletningsforslag/Skabelon:Wiktionary omdirigering"

Spring til navigation Spring til søgning
ingen redigeringsopsummering
(Tja... Lad os håbe på et indlæg fra Sechinsic, men han/hun er vist ikke på så tit.)
*{{kommentar}} - Da Vartpenge blev slettet var holdningen i [[Wikipedia:Sletningsforslag/Vartpenge|slettediskussionen]], at omdirigeringen var unødvendig, hvorefter artiklen blev slettet. Så svaret er vel, at omstillingerne til Wiktionary i den konkrete form (d.v.s. en form, hvor der ikke er en selvstændig artikel på Wikipeida, hvorfra der kan henvises til søsterprojekter) bør håndteres således, at de skal slettes. Skabelonen benyttes forholdsvis få steder (se [https://da.wikipedia.org/wiki/Speciel:Hvad_linker_hertil/Skabelon:Wiktionary_omdirigering oversigt]). Som angivet ovenfor er jeg neutral, men jeg kan ikke umiddelbart se, at det skulle skabe ulykker andre steder i systemet, hvis der er stemning for at udfase skabelonen og slette de få artikler hvor den bruges. Jeg lægger lidt mere vægt på at vi er konsekvente i vore valg. --[[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 19. aug 2020, 11:29 (CEST)
*{{Kommentar}}. Ja. Man kunne jo godt gætte på at skabelonen er oprettet som reaktion på at det er umuligt at få slettet artikler om emner, der ikke egner sig til at skrive en encyklopædisk artikel om. Hvis det er prisen for at undgå en masse uvidenskabelige essays på Wikipedia, er det måske værd at beholde skabelonen. Jeg synes nu at det er en lappeløsning. Lad os håbe på et indlæg fra [[Bruger:Sechinsic|Sechinsic]], men han/hun er vist ikke på så tit. /[[Bruger:Madglad|Madglad]] ([[Brugerdiskussion:Madglad|diskussion]]) 19. aug 2020, 13:53 (CEST)
*{{kommentar}} - Skabelonens hensigt skulle nok have været beskrevet i dokumentationen. Skabelonen imødeser at man falder over et wikilink i en brødtekst, eller måske i et direkte opslag får fat på en artikeltekst der passer bedre til Wiktionary. Efter endt eksport dertil kan skabelonen så anvendes, hvormed man undgår en masse røde links, eksemplevis a la [[vartpenge]]. [[Bruger:Sechinsic|Sechinsic]] ([[Brugerdiskussion:Sechinsic|diskussion]]) 22. aug 2020, 11:53 (CEST)
2.738

redigeringer

Navigationsmenu