Forskel mellem versioner af "Hummel"

Spring til navigation Spring til søgning
37 bytes tilføjet ,  for 1 år siden
ingen redigeringsopsummering
Messmer & Co.'s advokat grundlagde i [[1935]] sammen med to foretningspartnere firmaet "Hummel-Hummel" i Hamborg. Dette firma begyndte produktion af specielt sportssko. Firmaet led meget under [[de allierede]]s bombardementer under [[Anden verdenskrig]] og hovedkvarteret blev bogstaveligt talt lagt i ruiner.
 
Firmaet flyttedes efter krigen uden for Hamborg og producerede nu både fodboldstøvlerfodboldstøvlerhosifaåohifåoidfhøs'åojf'åasdjof, håndboldsko og [[skøjte]]r. I [[1956]] blev virksomheden opkøbt af Bernhard Weckenbrock fra [[Kevelaar]], som flyttede produktionen til [[Sydtyskland]]. Samtidig ændredes navnet på firmaet til '''hummel''' og produktionen af fodboldstøvler og håndboldsko blev udvidet.
 
Op igennem [[1960'erne]] underskriver firmaet stadig større [[sponsor]]kontrakter. I starten handlede det kun om gratis sko og andet udstyr. I 1966 gik målmanden i [[Hamburger Sport-Verein]] med til at spille én halvleg med hummelstøvler. Den første sponsorkontrakt hvor der udbetaltes penge blev indgået i [[1968]] med fodboldklubben Duisburg fra 2. divisionen i den tyske [[Bundesliga]]. Hver spiller modtog 50 [[D-Mark]], som udbetaltes i en konvolut før hver kamp.
Anonym bruger

Navigationsmenu