Forskel mellem versioner af "Bruger:Brol/sandkasse"

Spring til navigation Spring til søgning
468 bytes fjernet ,  for 5 måneder siden
ingen redigeringsopsummering
}}
 
'''Flinders River''' er med omkring 1.004 kilometer den længste flod i [[Queensland]] i [[Australien]].<ref name=ga/> Den er navngivet til ære for [[Matthew Flinders]], der kortlagde kysten, hvor Flinders River udløber, i 1802. Afvandingsområdet er tyndt befolket og kun i ringe grad udviklet. Flinders udspringer på vestlige skråninger af [[Great Dividing Range]] i det nordvestlige Queensland og løber overvejende mod nordvest .n [[North West Queensland]] and flows generally north-west through the [[Gulf Country]], across a large, flat clay pan, before entering the [[Gulf of Carpentaria]].
 
'''Fitzroy River''' er en flod i det centrale [[Queensland]] i [[Australien]]. På det lokale aboriginske sprog ([[Darumbal language|Darumbal]] hedder den '''''Toonooba'''''.<ref name=QPN/> Afvandingsområdet dækker et areal på 142.665 km2, hvilket er det største på den australske østkyst.<ref name=FBA/>
 
Floden må ikke forveksles med [[Fitzroy River (Western Australia)|Fitzroy River]] i [[Western Australia]] eller [[Fitzroy River (Victoria)|Fitzroy River]] i [[Victoria (delstat)|Victoria]].
 
==Geografi==
3.359

redigeringer

Navigationsmenu