Forskel mellem versioner af "Coop amba"

Spring til navigation Spring til søgning
30 bytes tilføjet ,  for 6 måneder siden
m (Datomaerker kilde mangler-skabeloner)
 
I 1928 udkom det første 'Brugsforenings-Bladet', som i 1945 skiftede navn til ''[[Samvirke]]''. Bladet handler om forbrug, mad og sundhed og er i dag ifølge Index Danmark, Gallup, et af Danmarks mest læste og troværdige magasiner{{kilde mangler|dato=august 2019}}.
 
Arkitekt [[Børge Mogensen]] blev ansat som leder af FDB's møbeltegnestue 1942-50, hvor en række klassiske danske møbler er blevet tegnet og derefter fremstillet af [[FDB-møbler]]. Møbeltegnestuen har siden været ledet af Poul Volther, Eyvind A. Johansson og Jørgen Bækmark. Da sidstnævnte gik af som leder af møbeltegnestuen i 1968, blev den nedlagt, men FDB fortsatte med at fremstille de klassiske møbler frem til 1980, hvor [[Tarm Stole & Møbelfabrik|FDB's møbelfabrik]] blev solgt.<ref name=":0" /> I 2013 relancerede Coop en række af de gamle møbelklassikere og har siden taget en række nye møbler i sortiment, tegnet af nye møbeldesignere.
 
I [[1986]] gik FDB ind i byggemarkedsbranchen, da man via datterselskabet [[Fakta (supermarkedskæde)|Fakta]] etablerede [[jem & fix]]. Det skete i samarbejde med [[Harald Nyborg]]-koncernen, der overtog hele kæden i [[1997]].

Navigationsmenu