Amager Orienteringsklub: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
110 bytes tilføjet ,  for 1 år siden
m
→‎Aktiviteter: medlemstal præciseret
m (→‎Aktiviteter: medlemstal præciseret)
Klubbens mest kendte løb er AMOK Metr-O Cup som i 2019 og 2020 tiltrak 8-900 løbere over fire tirsdage. Klubben har i en årrække arrangeret "Vinterlang" den sidste søndag i januar, hvor de længste distancer er på 16-18 km. Hovedparten af klubbens træningsløb foregår som byorienteringsløb i indre [[København]] - især på Amager, men klubben løber også skovorienteringsløb i [[Kongelunden]] og [[Vestamager (inddæmning)|Pinseskoven]].
 
Klubben har tegnet orienteringskort over skovområderne [[Kongelunden]], [[Amager Fælled]] og Pinseskoven og byorienteringskort over bla. [[Dragør]], [[Kastrup]], [[Tårnby]], [[Amager Strandpark]], [[Marinestation København|Holmen]], [[DR Byen|DR-Byen]], [[Islands Brygge]], [[Teglholmen]], Naturcenter Amager, m.vsamt en række skole-områder som benyttes i idrætsundervisningen på de pågældende skoler.
 
Klubben har siden stiftelsen haft et stadigt stigende antal medlemmer, menog etrundede relativt100 lillemedlemmer antali eliteløbere.efteråret I2020. stedetKlubben har klubben udviklet sig til en breddeklub med en bred base af løbere i alle aldre og relativt få eliteløbere. Som mange andre orienteringsklubber er det ikke lykkedes for Amager OK at skabe en stabil ungdomsafdeling. I stafetsammenhænge deltager klubbens løbere sammen med OK Skærmen og Politiets Idrætsforening.
 
== Eksterne henvisninger ==
2.964

redigeringer

Navigationsmenu