Diskussion:VM i håndbold 2021 (mænd): Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ideen om ikke at vise flagikon for Rusland, fordi de ikke konkurrer under eget flag holder efter min mening ikke
 
mNo edit summary
Linje 1: Linje 1:
== Flagikon for Rusland ==
== Flagikon for Rusland ==
Ideen om ikke at vise flagikon for Rusland, fordi de ikke konkurrer under eget flag holder efter min mening ikke (og vi er ikke forpligtet til at følge standarden på enwiki). Formålet med flagikonerne er jo ikke at vise, hvilket flag landene konkurrerer under, men at man som læser hurtigt kan identificerer landene, når man scroller/skimmer tabellen. Det er en ren praktisk foranstaltning. Forkortelsen RHF opfylder ikke det krav, så lad os droppe pedanteriet og ændre til flagikon som ved de øvrige lande.--[[Bruger:Batmacumba|Batmacumba]] ([[Brugerdiskussion:Batmacumba|diskussion]]) 22. jan 2021, 01:32 (CET)
Ideen om ikke at vise flagikon for Rusland, fordi de ikke konkurrer under eget flag holder efter min mening ikke (og vi er ikke forpligtet til at følge standarden på enwiki). Formålet med flagikonerne er jo ikke at vise, hvilket flag landene konkurrerer under, men at man som læser hurtigt kan identificerer landene, når man scroller/skimmer tabellen. Det er en ren praktisk foranstaltning. Forkortelsen RHF opfylder ikke det krav, så lad os droppe pedanteriet og ændre til flagikon som ved de øvrige lande. Som minimum bør vi skrive Rusland i stedet for RHF.--[[Bruger:Batmacumba|Batmacumba]] ([[Brugerdiskussion:Batmacumba|diskussion]]) 22. jan 2021, 01:32 (CET)

Versionen fra 22. jan. 2021, 02:35

Flagikon for Rusland

Ideen om ikke at vise flagikon for Rusland, fordi de ikke konkurrer under eget flag holder efter min mening ikke (og vi er ikke forpligtet til at følge standarden på enwiki). Formålet med flagikonerne er jo ikke at vise, hvilket flag landene konkurrerer under, men at man som læser hurtigt kan identificerer landene, når man scroller/skimmer tabellen. Det er en ren praktisk foranstaltning. Forkortelsen RHF opfylder ikke det krav, så lad os droppe pedanteriet og ændre til flagikon som ved de øvrige lande. Som minimum bør vi skrive Rusland i stedet for RHF.--Batmacumba (diskussion) 22. jan 2021, 01:32 (CET)