Brugerdiskussion:Pugilist: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
→‎Kilder: kommentar
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
Linje 187: Linje 187:
{{rk}}
{{rk}}
:Jørgen Flidt Petersens død er på forsiden af samtlige medier i Danmark. Det tror jeg godt, at du kan se, hvis du foretager en banal søgning. Jeg finder det omsonst at indsætte kilder på et dødsfald på oversigten Døde i 20xx. Kilderne skal være i artiklerne eller på Wikidata; ikke begravet i et oversigtskatalog. --[[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 26. jan 2021, 12:59 (CET)
:Jørgen Flidt Petersens død er på forsiden af samtlige medier i Danmark. Det tror jeg godt, at du kan se, hvis du foretager en banal søgning. Jeg finder det omsonst at indsætte kilder på et dødsfald på oversigten Døde i 20xx. Kilderne skal være i artiklerne eller på Wikidata; ikke begravet i et oversigtskatalog. --[[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 26. jan 2021, 12:59 (CET)

== Sletning af min side Maria Jarjis?? ==

Hej,

Jeg har brugt tid på at skrive om den danske influencer Maria Jarjis. Som jeg synes fortjener en wikipedia side.

Men du har slettet den, kan du forklare hvorfor?

Mvh. Sohailfilm [[Bruger:Sohailfilm|Sohailfilm]] ([[Brugerdiskussion:Sohailfilm|diskussion]]) 27. jan 2021, 16:28 (CET)

Versionen fra 27. jan. 2021, 16:28

Dette er Pugilists diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Pugilist.

Arkiv
Diskussionssidens arkiv findes her.

Tilføj venligst nye emner nederst på denne side, tak.

På en række sociale medier forsøges at implementere De 10 Bud for Rationel Debat, som jeg ikke gider skrive af eller foregøgle jeg selv har fundet på. Det ændrer dog ikke ved, at reglerne vil blive søgt efterlevet også på denne diskussionsside, og bidrag, der bryder med De 10 Bud for Rationel Debat må påregne at blive konfronteret hermed. Det skal ikke holde dig tilbage med at bidrage, men med en sund debat kommer man længst. Trolleri og almindelig trættekærhed kan ikke forventes besvaret.

Søren Bregendal

Synes det er ærgerligt det du gør ved Søren Bregendal-siden...

Fjerner ny oprettet info og billede, det er tarveligt og respektløst

Og hvorfor skulle Sunday Sessions også fjernes? Er sku sur nu (Skrev 192.38.143.142 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Prøv at log ind, så er det nemmere. Du har beskeder på Brugerdiskussion:193.106.120.131.
Du skal ikke være ked af at billedet er forsvundet. Det er også slettet på Commons. De billeder, der er lagt op af Oliverbrohave1234 er slettet grundet overtrædelser af ophavsretten.
Hold venligst diskussionen på Diskussion:Søren Bregendal. --Pugilist (diskussion) 7. sep 2020, 14:26 (CEST)

Okay det er fair at du tror at billeder strider imod en masse love men det gør de ikke. men tilbagefør venligst Sunday Sessions igen..... (Skrev Oliverbrohave1234 (diskussion • bidrag) 7. sep 2020, 14:48‎. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg tror ikke så meget om billederne. Du må diskutere billedrettighederne på Commons.
Vedrørende Sunday Sessions, så tag det op på artiklens diskussionsside, og ikke her. --Pugilist (diskussion) 7. sep 2020, 14:56 (CEST)

Jeg har skabt Bregendal-artiklen fra bunden af.... jeg fortjener slet ikke denne behandling, før jeg begyndte at skrive om SB her på wikiDK var artiklen til at dø af grin overfor. nu er den blevet meget større med meget mere info men nu blokere i mig simpelthen???? det er ikke fair behandling. lås venlist op igen for mig eller bare tilføj Sunday Sessions igen i artiklen.(Skrev Oliverbrohave1234 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tak for besked. Jeg er ked af, at du føler dig dårligt behandlet, det er ikke intentionen.
Pointen er, at Wikipedia skrives i et samarbejde. Det betyder, at man bør lytte til det input man modtager undervejs. Nogle af dine redigeringer er af andre brugere vurderet som værende problematiske, men du har ignoreret henvendelserne og har bare tromlet igennem. I de situationer er det normalt, at artilerne lukkes, indtil der er enighed om, hvorledes artiklerne skal udformes.
Du bør drøfte artiklens udformning på Diskussion:Søren Bregendal og ikke her. -Pugilist (diskussion) 7. sep 2020, 15:09 (CEST)

Emne

HEJ BRO MÅ JEG IKKE SKRIVE, AT JEG KAN LIDE SALATPIZZA PÅ MIN EGEN BRUGESIDE ELLER HVAD KingOfKebabNørrebrogade20 (diskussion) 18. sep 2020, 11:14 (CEST)

Se Wikipedia:Normer for brugersider. --Pugilist (diskussion) 18. sep 2020, 11:19 (CEST)

vedr. sletning :)

Hej Pugilist og tak for at du lige fik rettet min fejl. Er der mon en som ikke er "partisk" som kan oprette siden om Rudefix. Sagen er at siden mangler og den er lavet super identisk med eks Carglass som er en godkendt side.

Som jeg ser det så er det blot afsender af side der er et problem.

Er det korrekt? Kan du hjælpe?

Bh Oliver Nordsve

Problemet er, at din virksomhed næppe er "kendt nok" til at have en artikel. Wikipedia er en encyklopædi, d.v.s. et leksikon, og ikke et register over virksomheder. For at en virksomhed skal være relevant at have på Wikipedia, skal den opfylde de kriterier, der er opstillet. At der muligvis er artikler om virksomheder, der ikke opfylder kriterierne, er i den forbindedlse uden betydning. --Pugilist (diskussion) 22. sep 2020, 11:04 (CEST)

Pugilist - Min fejl! Beklager!

Hej igen.. jeg har nærlæst og beklager. Kan godt se at virksomheden ikke er notabel.

We sent you an e-mail

Hello Pugilist,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskussion) 25. sep 2020, 20:48 (CEST)

Hjælp

Hej Pugilist

Jeg ved ikke hvordan jeg skal redegøre for rettighederne mere end jeg har gjort. Det er frigjorte billeder, taget af det foto-selskab vi benytter, og lagt på nettet til fri afbenyttelse. Har du råd til hvordan jeg så skriver det?Jeg har skrevet deres navn ind, når jeg uploader billedet.

VH- Katinka Katinkapohl (diskussion) 5. okt 2020, 14:33 (CEST)

Hej Katinka,
Du skal sende en besked på Commons via OTRS-systemet, hvor du forklarer, hvorfor du kan udgive billedet under en CC-licens, gerne med dokumentation for, at fotografen (ophavsmanden) har accepteret, at billedet frit kan benyttes i alle sammenhænge. Du kan eventuelt også billedets side på Commons klikke på "Challenge Speedy Deletion", og der redegøre for hvorfor billedet er givet frit. Det er lidt bøvlet, men det er vigtigt, at licensforholdene på billeder og filer er på palds før end de bliver givet frit. --Pugilist (diskussion) 5. okt 2020, 14:41 (CEST)
@Katinkapohl: Lige en kommentar. Billederne er ikke lagt på nettet til fri afbenyttelse, hvilket netop er problemet. På siden https://jenshenrikjensen.dk/p/info/presse står der: "Fotos (se galleriet herunder) kan frit bruges til omtale i medier, i forbindelse med foredrag eller øvrige sammenhænge, hvori Jens Henrik Jensen indgår. (Angiv venligst fotobyline)" Det vil sige at de stiller krav om at billederne skal bruges i sammenhænge hvori Jens Henrik Jensen indgår. Det krav forhindrer upload af billederne til Wikimedia Commons og dermed også brug på Wikipedia. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 5. okt 2020, 14:55 (CEST)

SLE

Tak for hintet om Systemisk lupus erythematosus; forklaringen ligger i autoimmun, men er givet ikke automatisk indlysende for andre and sundhedsfaglige... Jeg håber, indledningen nu er bedre? --Medic (diskussion) 6. okt 2020, 21:31 (CEST)

Fornemt :-) Pugilist (diskussion) 6. okt 2020, 22:37 (CEST)

Sørgelige individ!

Du er da alligevel en jævn stor taber uden humor i tilværelsen?(Skrev Zeventz (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Wikipedia er ikke et underholdningssite, men en encyklopædi. Hvis du vil være sjov, må du finde andre steder at bidrage. --Pugilist (diskussion) 16. okt 2020, 11:11 (CEST)

side om nationale operationer

Siden behandler et emne, der er relevant for Wikipedia og som opfylder kriterierne herfor. Venligst ikke slet den - overhold venligst retningslinjerne! (Skrev Esben1969 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Den slettede artikel på én linje og et eksternt link overholdt ikke nogen retningslinjer, og røg derfor ud. Det er der ikke noget overraskende i.
Din nye artikel er en del længere, men har fortsat nogle udfordringer, men disse kan måske rettes op. Kig gerne på WP:STIL og WP:KA. —Pugilist (diskussion) 26. okt 2020, 08:30 (CET)

Sletning af siden Jesper Kiel

Hej, Pugilist

Jeg forstår simpelthen ikke begrundelsen, manglende notabilitet, for din sletning af siden 'Jesper Kiel', som er en velkendt politiker hos Enhedslisten og en af stifterne af partiet. Hvis du Googler ham, vil du finde over 400.000 resultater, og jeg har henvist til samtlige punkter, som jeg har fundet relevant vedr. hans karriere. (Skrev Marianne Pacarada (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Mvh. Marianne Pacarada, organisationskoordinator hos Enhedslisten

Mener du, at han opfylder kriterierne, kan du oprette en gendannelsesforslag på WP:SDBG. Generelt bør man afholde sig fra at skrive om emner, hvori man har en personlig tilknytning. --Pugilist (diskussion) 28. okt 2020, 13:40 (CET)

Beklager

Jeg tror aldrig nogensinde jeg har oplevet at tilbagerulle en redigering, uden at jeg har fået en notifikation om det, og jeg kiggede sjovt nok ikke på de seneste ændringer herefter :D. Det var derfor en fejl, jeg tilbagerullede din konklution af gendannelsesforslaget om Niels Ejner Larsen. Med lidt beklagelige hilsener :D, Zelrin (DiskussionBidrag) 28. okt 2020, 21:38 (CET)

Det går nok :-) --Pugilist (diskussion) 28. okt 2020, 21:47 (CET)

Svar på tiltale

For eftertiden vil jeg, trods navneforvirring, ikke sammenlignes eller forbindes med mordere. (Skrev Danmark2020 (diskussion • bidrag) 12. nov 2020, 15:11‎. Husk at signere dine indlæg.)

Aha. --Pugilist (diskussion) 12. nov 2020, 15:25 (CET)


Guirlanden fjernet igen?

Hvorfor er Guirlanden igen blevet fjernet fra kunstnersammenslutninger? (Skrev 5.186.114.231 (diskussion • bidrag) 18. nov 2020, 16:11‎. Husk at signere dine indlæg.)

Ikke forstået. Der er en artikel Kunstnersammenslutningen GUIRLANDEN. --Pugilist (diskussion) 18. nov 2020, 16:39 (CET)
Jeg er også forvirret. Jeg troede, du mente Kategori:Kunstnersammenslutninger, men der er den da stadig - noget andet er så, at det burde den ikke, fordi vi har underkategorien Kategori:Kunstnersammenslutninger fra Danmark (hvor den også er). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. nov 2020, 09:25 (CET)

Breathinboy

Hej Pugilist. Du har ikke givet min ven, Breathinboy, administrativ adgang og heller ikke givet ham redigeringstilladelse igen, som du skrev du ville inde på hans diskussionsside. Hvis du ikke tror mig, så er der et bevis her:Bevis --WiHoOl (Diskussion) 8. dec 2020 12:43 (CET)

Din ven kan læse alt hvad han vil på Wikipedia. Din vens adgang til at kunne redigere på Wikipedia er imidlertid blevet inddraget, da han tydeligvis har haft en del vanskeligheder ved at bidrage på en konstruktiv måde. Om en uges tid kan han bidrage igen. Jeg vil foreslå, at din ven bruger tiden til at sætte sig ind i, hvorledes man bidrager konstruktivt herinde. Det vil være fint, hvis du kan fortælle ham spillereglerne, hvis han har svært ved at forstå dem via selvstudium. --Pugilist (diskussion) 8. dec 2020, 16:13 (CET)
@WiHoOl: Jeg kan nu se, at din ven havde ændret sin besked på sin diskussionsside. Pausen er blevet lidt længere. Jeg kender ikke din relation til brugeren, men vil generelt anbefale dig at finde nogle andre venner i Wiki-community'et. --Pugilist (diskussion) 8. dec 2020, 16:59 (CET)

Advarsel til mig vedr. min opodatering af Vibeke Manniches profil

Jeg beskyldes for ikke at kunne lide Vibeke Manniche. Der er ikke tilfældet. Min opdatering af hendes side består af væsentlige fakts til forståelse af Vibeke Manniche. Især hendes funktion som læge Hilsen Knud Erik Jørgensen (Skrev 176.20.8.83 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tak for besked. Jeg antager, at du er identisk med Bruger:Knud Erik Jørgensen, og at det er disse opdateringer, som du henviser til. Læs venligst Wikipedia:Biografier af levende personer. Dine bidrag lever ikke op til Wikipedias politik på området, og er derfor af mig og andre brugere fjernet.
Lad være med at bruge Wikipedia på den måde. --Pugilist (diskussion) 17. dec 2020, 17:42 (CET)

Glædelig Jul

Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår Julehilsner fra -- Zoizit (diskussion) 21. dec 2020, 15:14 (CET)
Tak, og i lige måde :-) Pugilist (diskussion) 21. dec 2020, 16:05 (CET)

Opfølgning på besked om esport

Hej Pugilist.

Jeg har modtaget din besked, og tak for den. Jeg forstår dig faktisk godt.

Vi skal være meget bevidste om målgruppen for esport i Danmark, for det har stor betydning for hvordan vi som forbund kan understøtte den med form og struktur. Derfor spiller Wikipedias definition omkring esport en meget vigtig rolle for at vi kan samle esport i Danmark på bedste mulig måde. Vi arbejde lige nu på at redigerer definitionen igen og vil i den forbindelse gerne appellere til at du responderer til os igen såfremt du er uenig i den nye redigering, så kan vi sammen nå frem til det bedst mulige resultat.

Håber på din forståelse

MVH.

Mikkel Andersen Esport Danmark (Skrev MAesd (diskussion • bidrag) 14. jan 2021, 08:54‎. Husk at signere dine indlæg.)

@@MAesd:: Tak for besked. Det er fint, at I forbedrer artiklen om Esport, og også at der bidrages med faglig viden. Vær opmærksom på, at Wikipedia ikke skal være en spydspids i introduktion af nye begreber/definitioner, men skal referere, hvorledes andre definerer begreberne. Det kan godt forekomme lidt bagvendt, men der ligger mange overvejelser bag det princip. Du kan læse mere om det her: Wikipedia:Ingen førstehåndsforskning.
Jeg har ikke selv den store indsigt i E-sport og kan derfor ikke bidrage med så meget input andet end på det rent formelle. Der er forhåbentlig andre, der kan byde ind. --Pugilist (diskussion) 14. jan 2021, 09:38 (CET)

Opfølgning

Hej igen. Det giver god mening, vi har opdateret posten igen, hvis du har mulighed for så kig den gerne igennem Ha en god dag

Opfølgning på besked om esport

Hej igen. I forhold til hvordan esport staves, så er det uden "-" altså Esport eller esport. Jeg kan ikke ændre overskriften nemlig. Kan du måske gøre det ?

Ha en rigtig god dag.

Som du ser, er der en anden bruger, der har været forbi artiklen om dette spørgsmål. Den officielle ordbog angiver ordet med bindestreg, og ikke den angelsaksiske version uden bindestreg. Spørgsmål vedrørende artiklens udformning kan med fordel drøftes på artiklens diskussionsside. --Pugilist (diskussion) 14. jan 2021, 10:36 (CET)

Cloetta

Men vil ikke grundlægge et svensk firma i Danmark hvis det allerede ligger i Danmark i forvejen fordi Cloetta blev stiftet og grundlagt i 1862 i København af tre brødre fra Schweiz og blev først svensk i 1917. Det er derfor her er et eller var et oprindeligt dansk firma grundlagt i København. Jeg ved godt at det er svensk og måske også dansk i dag, men skulle være et svensk firma så skulle det have været grundlagt i Sverige i 1862 hvis jeg lige kigger rigtigt efter og har hørt rigtigt efter i skolen så ligger København jo ikke i Sverige, fordi København er jo Danmarks hovedstad så det giver ikke nogen mening at kalde det for et svensk firma men måske i dag så ja, men ikke da blev grundlagt så er det egentlig et oprindeligt dansk firma, dansk fabrik fra 1862 og og skifte først hænder i 1917 til Sverige og blev svensk siden 1917. Så jeg kan egentlig ikke se hvad der egentlig er galt i at kalde eller skrive det her på Wikipedia at det var et oprindelig dansk firma blev først svensk rigtig mange år senere 1917 men ikke 1862. Fordi det giver slet ikke nogen mening det andet der for både logik og regning og matematik hvis man tror at den første var svensk og blev grundlagt i Danmark det give jo ikke rigtig nogen mening vel og hvis man tror at København ligger i Sverige så må man sgu nok tilbage på skolebænken igen men det er ikke det det skal handle om det er bare det at den her chokoladefabrik er grundlagt i 1862 i sortedamsmløllen i København og blevet overtaget og overdraget til Sverige og komme på svenske hænder i 1917 og ikke før 1917 jeg håber at det giver lidt bedre mening ikke vel. (Skrev 5.186.113.204 (diskussion • bidrag) 21. jan 2021, 11:36‎. Husk at signere dine indlæg.)

Spidy, det står fint nu. Lad det stå sådan. --Pugilist (diskussion) 21. jan 2021, 12:07 (CET)

Ikke for noget nu synes jeg du bliver lidt grov fordi det du skrev der inde men nu kaster kaster Spidy sig over den det er bare på den måde med læser den så kan den måske godt mis tolkes og misforstås som grov mobning eller derhen af bare lige huske når du bruger Wikipedia en anden gang eller til næste gang jeg håber du opføre dig lidt pænere lidt bedre overfor andre her på Wikipedia til næste gang du står i en lignende situation må du have en fortsat en god dag ;) :)

Men så synes jeg du skulle skrive at det var ikke oprindeligt dansk firma og så skriv at det at komme på svenske hænder i år 1917 fordi det bliver grundlagt af tre brødre fra Schweiz i København i 1862. Det er bare dem som ikke ved det lærer noget nyt fordi vi mennesker vi lære ting hele tiden nogle gange nogle nye ting som ikke ved en skid om og eller nogle gange så laver vi det sammen måske igen og igen bare på helt nye måder og Det er jo det er Wikipedia er til for jeg har for folk og folk ved det her om de her ting især hvis de skal skrive en eller anden opgave måske i skolen eller andre steder (Skrev 87.49.147.227‎ (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Lad det ligge. --Pugilist (diskussion) 21. jan 2021, 13:38 (CET)

Men så synes jeg du skulle skrive at det var ikke oprindeligt dansk firma og så skriv at det at komme på svenske hænder i år 1917 fordi det bliver grundlagt af tre brødre fra Schweiz i København i 1862. Det er bare dem som ikke ved det lærer noget nyt fordi vi mennesker vi lære ting hele tiden nogle gange nogle nye ting som ikke ved en skid om og eller nogle gange så laver vi det sammen måske igen og igen bare på helt nye måder og Det er jo det er Wikipedia er til for jeg har for folk og folk ved det her om de her ting især hvis de skal skrive en eller anden opgave måske i skolen eller andre steder og og det er bare så folk ikke skulle blive forvirret når der står at den er grundlagt i København i 1862 når der står tydeligt at den først kom på svenske hænder og bliver overtaget af Sverige i år 1917 det er bare så man ikke forvirrer folk for det er Wikipedia er sgu virkelig god til at få folk til at blive forvirret (Skrev 87.49.147.227‎ (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Kilder

Hej Pugilist. Jeg har gennem et stykke tid undret mig over, at du ikke sætter kilder på i Døde i 2021 m.fl., når nu vi andre gør det. Det kan være, at du tænker, at der alligevel er kilde på artiklen for den afdøde person, og man kan måske også sige, at det er overflødigt, men fx en-wiki gør det jo også. Men når du så i dag har meldt Jørgen Flindt Pedersen død i oversigtsartiklen og i artiklen om ham selv, men heller ikke der har sat kilde på, så synes jeg, det er lidt træls. Jeg har netop ledt efter oplysningen og kan ikke finde den, så jeg er i tvivl, om det faktisk er sandt. Det kan vi jo ikke have. Har du en kommentar til det? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. jan 2021, 12:48 (CET)

Hej Arne så er der en kilde på ---Zoizit (diskussion) 26. jan 2021, 12:56 (CET)

[redigeringskonflikt

Jørgen Flidt Petersens død er på forsiden af samtlige medier i Danmark. Det tror jeg godt, at du kan se, hvis du foretager en banal søgning. Jeg finder det omsonst at indsætte kilder på et dødsfald på oversigten Døde i 20xx. Kilderne skal være i artiklerne eller på Wikidata; ikke begravet i et oversigtskatalog. --Pugilist (diskussion) 26. jan 2021, 12:59 (CET)

Sletning af min side Maria Jarjis??

Hej,

Jeg har brugt tid på at skrive om den danske influencer Maria Jarjis. Som jeg synes fortjener en wikipedia side.

Men du har slettet den, kan du forklare hvorfor?

Mvh. Sohailfilm Sohailfilm (diskussion) 27. jan 2021, 16:28 (CET)