Hjælp:Sandkassen: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Bdarg (diskussion | bidrag)
Tags: Tilbagerullet Visuel redigering
Bdarg (diskussion | bidrag)
Tags: Tilbagerullet Visuel redigering
Linje 13: Linje 13:


== ''Dansklærerforeningen'' ==
== ''Dansklærerforeningen'' ==
'''''Dansklærerforeningen''''' er en faglig medlemsforening hvis opgave er at varetage danskfagets interesser gennem aktiviteter for medlemmerne, udgivelser af bøger og tidsskrifter og politisk arbejde. Foreningens historie går tilbage til 1885. Dansklærerforeningen ejer [[Dansklærerforeningens forlag]] stiftet som aktieselskab i 2007. Dansklærerforeningens medlemmer er danskstuderende, undervisere i dansk og tidligere undervisere fordelt efter de forskellige uddannelsesinstitutioner som de er tilknyttet. Foreningen afholder en generalforsamling for foreningen som helhed og består samtidig af 4 sektioner og sektionsbestyrelser: Grundskolesektionen (F), sektionen for stx og hf (G), sektionen for htx, hhx, eux og eud (E) og sektionen for læreruddannere (L). De 4 sektioner har selvstændige generalforsamlinger der vælger bestyrelsesmedlemmer blandt undervisere i sektionen. Sektionsbestyrelserne udgør Dansklærerforeningens repræsentantskab<ref>https://dansklf.dk/dansklaererforeningen/om_dansklaererforeningen</ref>.
'''''Dansklærerforeningen''''' er en faglig medlemsforening hvis opgave er at varetage danskfagets interesser gennem aktiviteter for medlemmerne, udgivelser af bøger og tidsskrifter og politisk arbejde. Foreningens historie går tilbage til 1885<ref>https://dansklf.dk/danskl%C3%A6rerforeningen/om_foreningen/foreningens_historie</ref>. Dansklærerforeningen ejer [[Dansklærerforeningens forlag]] stiftet som aktieselskab i 2007. Dansklærerforeningens medlemmer er danskstuderende, undervisere i dansk og tidligere undervisere fordelt efter de forskellige uddannelsesinstitutioner som de er tilknyttet. Foreningen afholder en generalforsamling for foreningen som helhed og består samtidig af 4 sektioner og sektionsbestyrelser: Grundskolesektionen (F), sektionen for stx og hf (G), sektionen for htx, hhx, eux og eud (E) og sektionen for læreruddannere (L). De 4 sektioner har selvstændige generalforsamlinger der vælger bestyrelsesmedlemmer blandt undervisere i sektionen. Sektionsbestyrelserne udgør Dansklærerforeningens repræsentantskab<ref>https://dansklf.dk/dansklaererforeningen/om_dansklaererforeningen</ref>.
<references />
<references />
:
:

Versionen fra 30. jan. 2021, 20:12

Velkommen til sandkassen
Genveje:
WP:SAKA
WP:SAND
Velkommen til den danske Wikipedias sandkasse. Her kan du eksperimentere med dine redigeringer, så meget du overhovedet har lyst til. For at redigere denne side, skal du trykke på redigér i toppen af siden (eller du kan blot klikke her). Du kan læse mere om, hvordan du kommer i gang med redigeringer på Wikipedia her, og du kan nulstille sandkassen ved at klikke her og trykke "Gem side".



Et billede af en sandkasse. Billedet har en bredde på 250 pixels og er anbragt i højre side.

Sandkassen er den danske Wikipedias legeplads.

Her kan du f.eks. teste, hvordan du skriver med kursiv skrift og med fremhævet skrift.

Dansklærerforeningen

Dansklærerforeningen er en faglig medlemsforening hvis opgave er at varetage danskfagets interesser gennem aktiviteter for medlemmerne, udgivelser af bøger og tidsskrifter og politisk arbejde. Foreningens historie går tilbage til 1885[1]. Dansklærerforeningen ejer Dansklærerforeningens forlag stiftet som aktieselskab i 2007. Dansklærerforeningens medlemmer er danskstuderende, undervisere i dansk og tidligere undervisere fordelt efter de forskellige uddannelsesinstitutioner som de er tilknyttet. Foreningen afholder en generalforsamling for foreningen som helhed og består samtidig af 4 sektioner og sektionsbestyrelser: Grundskolesektionen (F), sektionen for stx og hf (G), sektionen for htx, hhx, eux og eud (E) og sektionen for læreruddannere (L). De 4 sektioner har selvstændige generalforsamlinger der vælger bestyrelsesmedlemmer blandt undervisere i sektionen. Sektionsbestyrelserne udgør Dansklærerforeningens repræsentantskab[2].

  1. ^ https://dansklf.dk/danskl%C3%A6rerforeningen/om_foreningen/foreningens_historie
  2. ^ https://dansklf.dk/dansklaererforeningen/om_dansklaererforeningen