Discord: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Diverse korrekturlæsning, samt efterlysning af kilder og opklaring af uklarheder. Opstramning af sproget. Opdateret dødt link.
→‎Hvorfor bruge Discord?: Justering af sproget.
Linje 13: Linje 13:


==Hvorfor bruge Discord?==
==Hvorfor bruge Discord?==
I forhold til visse andre kommunikationsapplikationer, såsom Facebook, Viber, eller Voxer, bruger Discord betydelig mindre [[RAM|ram]] til at holde en samtale kørende, da der ikke er andre funktioner{{Hvilke?|– såsom}}, der kører samtidig.{{Kilde mangler}} Sammenligner man med Skype er det dog stort set det samme, hvorimod applikationer som Facebook, Viber, eller Voxer, kan det gøre en betydelig forskel at bruge Discord i stedet, specielt hvis man har en computer der i forvejen kører langsomt, eller har svært ved at følge med i div. spil samtidig med man skal snakke med en eller flere personer.
I forhold til visse andre kommunikationsapplikationer, såsom Facebook, Viber, eller Voxer, bruger Discord betydelig mindre [[RAM|ram]] til at holde en samtale kørende, da der ikke er andre funktioner{{Hvilke?|– såsom}}, der kører samtidig.{{Kilde mangler}} Sammenligner man med Skype er det dog stort set det samme, men i forhold til applikationer som Facebook, Viber eller Voxer kan det gøre en betydelig forskel at bruge Discord i stedet, specielt hvis man har en computer der i forvejen kører langsomt eller har svært ved at køre diverse spil samtidig med at det kører en kommunikationsapplikation.


=== Butik ===
=== Butik ===

Versionen fra 2. feb. 2021, 20:36

Discord
Udvikler(e) Discord
Udgivet 13. maj 2015
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Discord er en gratis Voice over IP-applikation designet til gamere. Den specialiserer sig i tekst-, billed-, video- og lydkommunikation. Discord findes på Windows, MacOS, Android, iOS, Linux og i internetbrowsere. I december 2017 havde Discord omkring 87 millioner brugere og i maj 2018 omkring 130 millioner brugere.[kilde mangler]

Hvorfor bruge Discord?

I forhold til visse andre kommunikationsapplikationer, såsom Facebook, Viber, eller Voxer, bruger Discord betydelig mindre ram til at holde en samtale kørende, da der ikke er andre funktioner[hvilke – såsom?], der kører samtidig.[kilde mangler] Sammenligner man med Skype er det dog stort set det samme, men i forhold til applikationer som Facebook, Viber eller Voxer kan det gøre en betydelig forskel at bruge Discord i stedet, specielt hvis man har en computer der i forvejen kører langsomt eller har svært ved at køre diverse spil samtidig med at det kører en kommunikationsapplikation.

Butik

9. august 2018 introducerede Discord deres egen spilbutik, hvor man kan købe computerspil online. Der er indtil videre[hvornår?] 114 forskellige spil.[kilde mangler] Af disse er 76 frit tilgængelige, hvis man har abonnementet "Discord Nitro", som koster 10 USD om måneden.[kilde mangler]

Tøj

Discord har en hjemmeside, hvor man kan købe tøj; på de fleste af varerne kan man se Discords logo. Denne slags tøj kaldes merchandise og er med til at støtte Discord økonomisk.

Discord Nitro

Discord Nitro[1] er et abonnement, man kan købe hos firmaet Discord, så man får nogle fordele og er med til at støtte Discord økonomisk.

Fællesskab

HypeSquad

  • HypeSquad online: Discord HypeSquad retter sig mod alle alderstrin, idet det består af nogle forskellige grupper (også kaldet "huse") benævnt Balance, Brilliance og Bravery. Når man er med i en af disse grupper, får man hver måned en e-mail fra Discord med nyheder, opdateringer og nogle gange konkurrencer imellem de forskellige huse, hvor man kan vinde præmier eller et andet hus-ikon for hele ens hus.
  • HypeSquad eventdeltager: Discord HypeSquad eventdeltager har en aldergrænse på 16. Man søger om at blive medlem, hvorefter man kan deltage eller hjælpe til med begivenheder, som Discord afholder. Man får et ekstra ikon ved sit navn på Discord som medlem af HypeSquad eventdeltager. Man får også adgang til en special discord-server, som kun er til folk som er medlem af HypeSquad eventdeltager eller HypeSquad eventarrangør.
  • HypeSquad eventarrangør: Discord HypeSquad eventarrangør har en aldersgrænse på 16 og kræver, at man har en Discord begivenhedsserver. Efter ansøgning bliver man medlem og får et ekstra ikon ved sit navn på Discord som medlem af HypeSquad eventarrangør. Man får også adgang til en special discord-server, som kun er til folk som er medlem af HypeSquad eventdeltager eller HypeSquad eventarrangør.

Partnerskab

Discord partner er for Twitch-broadcastere, Mixer-broadcastere, YouTubere, Reddit-samfundet eller non-profit organisationer. Ved at have dette kan man få nogle fordele til Discord, som gratis Discord Nitro, personligt discord.gg-link, bedre lydkommunikation til ens server, eksklusivt ikon til sin profil og en Discord-hættetrøje kun for partnere.

Referencer

  1. ^ Discord Nitro, discordapp.com, hentet 2021-02-02{{citation}}: CS1-vedligeholdelse: url-status (link)
SoftwareSpire
Denne artikel om software og programmering er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.