Spring til indhold

Wikipedia-diskussion:Sokkedukker: Forskelle mellem versioner

m
(Nyt afsnit: →‎Nyt afsnit)
# Tofaktorgodkendelse: Jeg antager, at ingen ville modsætte sig at en bruger med 2FA har en alternativ konto til de tidspunkter hvor de ikke har adgang til deres authenticator of choice. Tofaktorgodkendelse er pt. kun tilgængelig for administratorer og lignende brugergrupper med brede beføjelser, se [[:meta:Two-factor authentication]].
# Dobbeltgænger/imitator-konti: En meget sjældent forekommende praksis på den danske Wikipedia. Det eneste eksempel jeg kender er Dipsacus fullonum, der også kontrollerer kontoen Kartebolle som er det navn pågældende bruger i sin signatur. Det var mig selv der opfordrede pågældende til at oprette dobbeltgængerkontoen i sin tid, og så vidt vides var der ingen der modsatte sig det.
# Adskillelse af forskellige roller: Fast praksis for så vidt angå personer, der starter som almindelige bidragsydere, men som senere f.eks. bliver ansat i Wikimedia Foundation (i.e. Bruger:Eksempel (WMF)) eller laver frivilligt arbejde for et af de mange Wikimedia-chaptere (i.e. Bruger:Eksempel (WMNO)).
 
Som altid skal man være velkommen til at [[:en:WP:BRD|fjerne mine ændringer]] og tage diskussionen op her, hvis man mener ovenstående er upassende. -- [[Bruger:InsaneHacker|InsaneHacker 🕊️]] ([[Brugerdiskussion:InsaneHacker|🗨️]]) 26. feb 2021, 19:52 (CET)
10.026

redigeringer