Forskel mellem versioner af "Claas"

Spring til navigation Spring til søgning
2 bytes fjernet ,  for 7 måneder siden
ingen redigeringsopsummering
Tags: Visuel redigering Tilbagerullet
Tags: Visuel redigering Hoar Tilbagerullet
CLAAS-koncernen blev etableret i 1913 <ref>http://www.claas-group.com/cc/servlet/generator/cl-gr/en/company/history/milestones/start,bpSite=35108.html</ref> da [[August Claas]], udviklede virksomheden i [[Clarholz]] i Tyskland. I 1919 blev virksomheden flyttet til Harsewinkel, hvor virksomheden fokuserede på fremstilling af [[mejer]]e. To år senere fik de patent på et knytteapparat. I 1930 blev den første mejetærsker udviklet til det europæiske marked og i 1934 blev den første pickup-ballepresser udviklet. I 1936 begyndte markedsføringen af den første mejetærsker i Europa.
 
I 1946 blev den første selvkørende mejetærsker introduceret. I midten 1950'erne åbnede de en fabrik i [[Paderborn]] og i 1961 den første udenfor Tyskland i [[Metz]] i Frankrig. CLAASPIK overtog Josef Bautz, (jordbrugsmaskinefabrik) i 1969 og udvidede produktlinjen til grøntmaskiner.
 
CLAAS lancerede sin første traktor i 1997. I 2013 indgås en samarbejdsaftale med [[SAME Deutz-Fahr]] om udvikling af traktorer i størrelsen 70-110 HK.<ref>[http://www.samedeutz-fahr.com/en/news/press-releases/245-sdf-claas-collaboration Same Deutz-Fahr And Claas Evaluate Potential Cooperation For Low Horsepower Tractors - Sdf<!-- Bot genereret titel -->]</ref>
Anonym bruger

Navigationsmenu