Brugerdiskussion:KnudW: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved Pelle S.H., fjerner ændringer fra 89.8.121.131 (diskussion | bidrag)
Tags: Tilbagerulning Mobilredigering Mobilwebredigering Avanceret redigering fra mobil
Linje 142: Linje 142:


Hej Knud du har skrevet til mig og sagt dette: Hejsa og velkommen til. Vær dog venligst obs på at man ikke skriver om sig selv eller sit band. Du kan læse mere om dette, og meget mere, i de nedenstående velkomster. Mvh KnudW (diskussion) 25. mar 2021, 13:04 (CET) og jeg skriver ikke om mig selv eller mit eget band. {{usigneret|FiskeKageDK|25. marts 2021, 13:15}}
Hej Knud du har skrevet til mig og sagt dette: Hejsa og velkommen til. Vær dog venligst obs på at man ikke skriver om sig selv eller sit band. Du kan læse mere om dette, og meget mere, i de nedenstående velkomster. Mvh KnudW (diskussion) 25. mar 2021, 13:04 (CET) og jeg skriver ikke om mig selv eller mit eget band. {{usigneret|FiskeKageDK|25. marts 2021, 13:15}}

== Artikel om Lygten Skole ==

Hej igen Knud

Når vi er helt færdige med artiklen om Lygten Skole, hvordan rykker man den så ud til en rigtig artikel?

Versionen fra 6. apr. 2021, 13:48

Kontaktinformation

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.

Arkiver

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 07. Jan 2021 05:30

Glædelig Jul

Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår Julehilsner fra -- Zoizit (diskussion) 21. dec 2020, 15:25 (CET)

Blokering

Hej KnudW.

Jeg skriver til dig eftersom, at du mener at jeg har gjort noget der ikke er tillade her på Wikipedia. I beskeden står der at jeg har inført jokes, chikane og nogle andre ting, men det har jeg ikke. Jeg fik derefter en "tænkepause", men jeg forstår ikke rigtig hvorfor. Du har også fået slettet et afsnit jeg skrev om tennisspilleren, Caroline Wozniacki, men jeg havde bare skrevet om hendes sidste tunering. Vær sød at skrive tilbage, fordi at jeg forstår det ikke...

K.H Nana den kloge (Skrev ‎Nana den kloge (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Nana den kloge,
Det var mig, der blokerede dig. Din blokering er udløbet, så du kan redigere igen.
Jeg kan ikke se, at du har skrevet om Caroline Wozniaki, men du har måske skrevet uden at være logget ind, eller fra en anden brugerkonto ?
Årsagen til din blokering var bl.a. redigeringer af denne og denne type. Jeg håber du har benyttet pausen til at sætte dig lidt bedre ind i Wikipedia. Ønsker du at bidrage positivt fremadrettet, er du altid velkommen. Husk dog, at bidrag bør ledsages af kilder. --Pugilist (diskussion) 30. dec 2020, 17:35 (CET)

Slettet indlæg igen 85.184.144.166 4. jan 2021, 21:02 (CET)om Klezmerduo

Det giver ingen mening i mit hoved, at jeg ikke selv kan tilføje, hvem der udgør et bandnavn. I dette tilfælde hvem Klezmerduo er. Og jeg forstår ikke, hvordan man både kan redigerer uden og med login. Jeg har intet problem med at identificere mig selv: Mvh Henrik Bredholt

Hej Henrik Bredholt. Det er ikke velset at oprette eller redigere artikler om emner man har en meget nær tilknytning som forklaret på siden Wikipedia:Selvbiografier. Derfor bør du som medlem af Klezmerduo ikke skrive om denne. Jeg synes personligt at duoen er tilstrækkeligt kendt og omtalt til at der godt kan være en artikel om duoen, men det må vente til en uafhængig person får tid og lyst til at skrive den. Mvh. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 5. jan 2021, 00:03 (CET)

Relevant link er blokeret

Hej Knud Et blogindlæg fra westfallkom.dk er blokeret på grund af tidligere forkert linkning. Men indlægget er relevant for emnet kildekritik, der for øvrigt mangler links. Kan der ikke linkes til siden, der dukkede op i researchen?

bedste hilsner Kristian (Skrev Kristian westfall (diskussion • bidrag) 5. jan 2021, 10:34‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Kristian, jeg tvivler på at din hjemmeside er relevant at linke til. Læs gerne normen "Wikipedia:Eksterne henvisninger".--Kjeldjoh (diskussion) 5. jan 2021, 12:52 (CET)

Haribo

Hej jeg kan se at du har fjernet noget fra Haribo * Ingefær-Citron - gelé-agtig vingummi

  • Happy Cola - vingummi i en flaskeform og med colasmag og fås også i en flaskeform med monster energi smag original.

  • Guldbamser med forskellige smage og farver og Cola smag og farver og fås også i en lakrids variant og fås i en sød version af de originale Guldbamser og fås også i en sur version af de originale Guldbamser og fås også med en specielt pose kaldet “ mysterie smag ” som en Limited edition.

  • Happy Cola - vingummi i en flaskeform og med colasmag og fås også i en flaskeform med monster energi smag original., men de her produkter findes man skal bare søge efter dem på internettet eller så kan jeg smide et link eller flere ind lidt senere så kan du se det med din egne øjne at de findes. https://ikiosk.dk/da/slik/haribo-ginger-lemom

https://www.candygurus.com/haribo-gold-bears-mystery-flavor/ https://www.slikposen.dk/haribo-goldb-ren-sauer-200-g?gclid=Cj0KCQiA34OBBhCcARIsAG32uvNkpF4SRAT0bcL_GV1kWmVVVrd_hto8ZGphBUaAXd3qYh7_rU9WjWMaAqXPEALw_wcB

hej Spidy. Jeg har fjernet fordi det er ligemeget. Det skal ikke stå i artiklerne.
Stop. Det er derfor du er blokeret og det vil dine ip numre også blive i fremtiden. KnudW (diskussion) 8. feb 2021, 20:57 (CET)

Nej det synes jeg ikke at det er og jeg ikke lide din tone og måske burde du snakke lidt mere pænere til andre folk her på Wikipedia okay og ikke at svine andre til og hvis du har glemt og så kan alle andre se hvad du egentlig stor skriver til andre folk her på Wikipedia og også til mig, Knud.

Anders Strange

Du har i går slettet artiklen om Anders Strange med den begrundelse, at artiklens tekst var reklamerende. Artiklen var endvidere påsat skabelonerne {{wikify}} og {{tætpå}}, så der er ingen tvivl om, at den havde sine mangler. Løsningen var og er dog at udbedre disse mangler, ikke at slette hele artiklen. Thomas Vedelsbøl (diskussion) 11. feb 2021, 07:51 (CET)

Hej Thomas. Artiklen var oprettet af et familiemedlem, som driver marketing for firmaet. Han er notabel, men som artiklen fremstod var den ikke brugbar på nogen måde overhovedet.
Erfaringen er desværre at sådanne artikler sjældent bliver tilrettet. Jeg mener ikke at Wikipedia skal lægge plads til sådant marketing, derfor slettede jeg den.
Bliver den genoprettet af en neutral bruger, der kan finde neutrale kilder, vil der ikke være nogen problemer med den. Mvh KnudW (diskussion) 11. feb 2021, 12:14 (CET)

Filipskolen

Hej Knud

Tak for din besked angående redigering af Filipskolens side.

Vi er naturligvis ærgerlige over, at vi ikke kan rette faktuelt forkerte oplysninger, når du sletter disse.

Vi ville hovedsageligt tilrette oplysninger om 7. klasse, da der ikke længere er to spor i nogle klasser, men kun ét. Samtidig er der i dag ca. 220 elever pr. skoleår.

Derudover er linket der refereres til ikke længere aktivt - og derved forkert. Skolen kan findes på filipskolen.dk.

Siden kunne passende også have lidt mere om skolens historie på sig, hvis man tillader det?

Vi synes med den baggrund at det var passende at ændre teksten, så den matcher virkeligheden.

Hvordan vil du mene at man kan komme til at rette oplysningerne uden at du eller andre (som mener at man har ret til at slette andres opslag) sletter alt hvad der netop er tilføjet eller redigeret.

Kan sagtens forstå synspunktet om at oplysningerne skal komme fra eksterne - og at man ikke bør tilrette egne sider. Men omvendt er det også ærgerligt at skulle blive ved at se på faktuelt forkerte oplysninger.

De bedste hilsner fra

Filipskolen

Hej bruger:Filipskolen. Faktuelle rettelser af nøgletal og links er altid i orden. Ukritisk at kaste jeres reklamemateriale ind, komplet med “vi er...” er ikke i orden. Du kan læse mere om hvordan tingene hænger sammen her på stedet i velkomsterne på din brugediskussion. Mvh KnudW (diskussion) 16. feb 2021, 18:50 (CET)

Frans Hammer

Hej KnudW,

Jeg lavede for nogle måneder siden en side om 'Frans Hammer', som du flyttede. Jeg har nu givet den meget mere kød, så jeg ville høre, hvorfor jeg ikke kan finde den på wikipedia? :-) Kan du hjælpe mig? (Skrev Nskovlind1991 (diskussion • bidrag) 26. feb 2021, 10:39‎. Husk at signere dine indlæg.)

@Nskovlind1991:: Siden er blevet slettet, da intet i artiklen beskrev, hvad der gør personen encyklopædisk relevant. Det er ikke nok at skrive, at en person er gift med en anden person. Du bør undlade at lægge kladder ud i artikelrummet.
Mener du, at personen opfylder kriterierne for biografier, kan du oprette en ny artikel. Vil du gerne bruge tid på at rettet den til, så brug en sandkasse til din kladde. --Pugilist (diskussion) 26. feb 2021, 11:07 (CET)

slettet artikel

Kære Knud,

Tak for din opmærksomhed på artiklen.

Jeg er blevet bedt om at lægge den ind af forfatteren til rapporten, da hun er travlt optaget pt. Vi har ladet os fortælle at det er lovligt. Jeg er ny i dette og har ikke prøvet wikipedia før.

Hvorledes kan man lægge en sådan fagtekst ind?

Mvh Marie

Hej Bruger:Marievedsted - Det er kun ophavsrets-ejerne, der kan frigive materiale til brug på Wikipedia. Jeg kan se at der er flere forfattere på. Er I sikre på at Jeres arbejdsplads ikke også har et krav til ophavsretten?
Det er desværre lidt en kompliceret affære, men det er for at beskytte ophavspersonerne og Wikipedia, således at ingen får misbrugt deres rettigheder.
Hvis alle forfatterene er med på frigive materialet, som dermed frit kan bruges af alle til alle formål, inkl kommercielt brugt, så skal der indsendes en erklæring. Det kan I læse mere om på Hjælp:Kilder/Tekstskabelon#Svar. Mvh KnudW (diskussion) 19. mar 2021, 09:19 (CET)

Fjernet kilde ved janteloven

Hej. Jeg kan se du fjernede en kilde jeg lige havde tilføjet til artiklen "janteloven", og din redigeringsopsummering var bare et spørgsmålstegn. Hvad var der i vejen med kilden? Jeg er ikke fjendtligt stillet over at fjerne den kilde, men jeg har svært ved at forstå hvad der var galt med den. Vh 188.182.13.127 21. mar 2021, 22:30 (CET)

Hejsa. Jeg havde bare svært ved at se hvorfor et regnskabsprogram kunne bruges som kilde til dette.
Dinero har været slemme til at spamme her på stedet, så det kan også bare være at jeg er overfølsom..
Men jeg vil tillade mig at mene at en mere relevant kilde burde kunne findes i stedet. Mvh KnudW (diskussion) 21. mar 2021, 22:36 (CET)
Tak for dit hurtige svar. Jeg var ikke klar over at Dinero havde skabt problemer, men din reaktion giver god mening hvis de har spammet her. Dinero var bare den første ting der kom op (andet end Wikipedia), da jeg googlede janteloven, og jeg vidste ikke de er et regnskabsselskab. Jeg har fundet nogle andre kilder, der nok er mere relevante, og jeg er ved at tilføje dem nu. Jeg håber de er okay. Vh 188.182.13.127 21. mar 2021, 23:17 (CET)

Svar

Hej Knud du har skrevet til mig og sagt dette: Hejsa og velkommen til. Vær dog venligst obs på at man ikke skriver om sig selv eller sit band. Du kan læse mere om dette, og meget mere, i de nedenstående velkomster. Mvh KnudW (diskussion) 25. mar 2021, 13:04 (CET) og jeg skriver ikke om mig selv eller mit eget band. (Skrev FiskeKageDK (diskussion • bidrag) 25. marts 2021, 13:15. Husk at signere dine indlæg.)

Artikel om Lygten Skole

Hej igen Knud

Når vi er helt færdige med artiklen om Lygten Skole, hvordan rykker man den så ud til en rigtig artikel?