Svømmesnepper: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ny side: '''Svømmesnepper''' tilhører familien vadefugle (charadriiformes). I Danmark er truffet Wilsons svømmesneppe, Odinshane og Thorshane. De fouragerer bl.a. ved at svømme hurtigt r...
 
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Svømmesnepper''' tilhører familien [[vadefugle]] (charadriiformes). I Danmark er truffet Wilsons svømmesneppe, Odinshane og [[Thorshane]]. De fouragerer bl.a. ved at svømme hurtigt rundt i cirkler hvorved bundyr hvirvles op til overfladen som svømmesneppen så kan spise. Svømmesnepperne har omvendte kønsroller.
'''Svømmesnepper''' tilhører underordenen [[vadefugle]] (charadriiformes). I Danmark er truffet Wilsons svømmesneppe, Odinshane og [[Thorshane]]. De fouragerer bl.a. ved at svømme hurtigt rundt i cirkler hvorved bundyr hvirvles op til overfladen som svømmesneppen så kan spise. Svømmesnepperne har omvendte kønsroller.

Versionen fra 5. jan. 2007, 22:20

Svømmesnepper tilhører underordenen vadefugle (charadriiformes). I Danmark er truffet Wilsons svømmesneppe, Odinshane og Thorshane. De fouragerer bl.a. ved at svømme hurtigt rundt i cirkler hvorved bundyr hvirvles op til overfladen som svømmesneppen så kan spise. Svømmesnepperne har omvendte kønsroller.