Brugerdiskussion:TheMythTheLegend12345: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
En gang til
Nyt afsnit: →‎Hærværk?
Linje 23: Linje 23:


:For sidste gang: Du må meget gerne forbedre artiklerne, men du skal ikke skjule radikale ændringer som "små justeringer", og du skal ikke indsmugle ændringer, der modsiger de kilder, som er anført. Hvis du fortsætter sådan, vil din adgang til at redigere blive inddraget. Mvh. [[Bruger:SorenRK|SorenRK]] ([[Brugerdiskussion:SorenRK|diskussion]]) 20. aug 2020, 20:10 (CEST)
:For sidste gang: Du må meget gerne forbedre artiklerne, men du skal ikke skjule radikale ændringer som "små justeringer", og du skal ikke indsmugle ændringer, der modsiger de kilder, som er anført. Hvis du fortsætter sådan, vil din adgang til at redigere blive inddraget. Mvh. [[Bruger:SorenRK|SorenRK]] ([[Brugerdiskussion:SorenRK|diskussion]]) 20. aug 2020, 20:10 (CEST)

== Hærværk? ==

Hej. Kan du fortælle din tanker om [https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Viktor_Fischer&diff=prev&oldid=10743138&diffmode=source denne redigering]? - Det virker lidt som [[Wikipedia:Hærværk|hærværk]] i mine øjne. --[[Bruger:SimmeD|SimmeD]] <sup>([[Brugerdiskussion:SimmeD|diskussion]], [[Speciel:Bidrag/SimmeD|bidrag]])</sup> 27. apr 2021, 12:45 (CEST)

Versionen fra 27. apr. 2021, 12:45

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, TheMythTheLegend12345! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Zelrin (DiskussionBidrag) 6. aug 2020, 11:54 (CEST)

Tusind tak for din påpegning af hærværk på siden Kamil Wilczek. Siden har været heftigt udsat for hærværk efter hans klubskifte for nylig, så beklager at det sker i øjeblikket. Mvh. Zelrin (DiskussionBidrag) 6. aug 2020, 11:54 (CEST)

Hej TheMythTheLegend12345. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, KnudW (diskussion) 10. aug 2020, 23:06 (CEST)


Skriv neutralt

Hej TheMythTheLegend12345. Husk, at der på Wikipedia altid skal skrives neutralt. Det er derfor jeg sletter det om "de mest passionerede tilhængere". Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 11. aug 2020, 23:06 (CEST)

Hej TheMythTheLegend12345. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Kjeldjoh (diskussion) 12. aug 2020, 10:40 (CEST)

Uenig, drop med at diktere, vi har ytringsfrihed TheMythTheLegend12345 (diskussion) 12. aug 2020, 19:56 (CEST)

Ja, naturligvis har du generelt ytringsfrihed, men du har ikke ret til at skrive hvadsomhelst — her! Dette her er et fællesskab, og det betyder, at vi alle indordner os under nogle fælles spilleregler, som er blevet fastsat gennem omkring 20 år. Se nogle af de links, der er i velkomsten øverst på denne side. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. aug 2020, 20:10 (CEST)

Skriv ærligt

Du får ikke noget ud af at forsøge at indsmugle voldsomme ændringer i artiklerne under dække af "små justeringer"; det vil alligevel blive opdaget. Mvh. SorenRK (diskussion) 20. aug 2020, 17:34 (CEST)

Hej Søren, ville lige pointere at jeg har ændret i noget af teksten fordi, der blev brugt en masse argumenter som ikke er blevet dokumenteret, samt en masse viden indenfor kød, som ikke bliver anvendt i argumentet. Desuden kan man se en prohvalfangst holdning, hvilket skal være objektiv. Har ikke foretaget noget forkert, har dog ændret for at få de rette informationer. TheMythTheLegend12345 (diskussion) 20. aug 2020, 17:36 (CEST)

Hej igen. Som sagt: Det er fint, hvis du forbedrer og udbygger artiklerne. Men at ændre påstandene i en artikel til det modsatte er ikke en "lille justering". Mvh. SorenRK (diskussion) 20. aug 2020, 17:37 (CEST)

Søren stop med at skrive usande informationer, tydeligt “De udføre denne operation for TV’s skyld”, hvilket ikke er sandt, da sea shepherd udføre operationer i hele verden, stop denne form for hærværk TheMythTheLegend12345 (diskussion) 20. aug 2020, 17:38 (CEST)

For sidste gang: Du må meget gerne forbedre artiklerne, men du skal ikke skjule radikale ændringer som "små justeringer", og du skal ikke indsmugle ændringer, der modsiger de kilder, som er anført. Hvis du fortsætter sådan, vil din adgang til at redigere blive inddraget. Mvh. SorenRK (diskussion) 20. aug 2020, 20:10 (CEST)

Hærværk?

Hej. Kan du fortælle din tanker om denne redigering? - Det virker lidt som hærværk i mine øjne. --SimmeD (diskussion, bidrag) 27. apr 2021, 12:45 (CEST)