Forskel mellem versioner af "Holterne"

Spring til navigation Spring til søgning
1 byte fjernet ,  for 5 måneder siden
m
WPCleaner v2.04 - Fixed using WP:WPCW (Klammer starter forkert)
(Oprettede eller redigerede 1 arkivlinks ud af 3 analyserede links, se hjælp) #IABot (v2.0.8)
m (WPCleaner v2.04 - Fixed using WP:WPCW (Klammer starter forkert))
 
Kvarteret afgrænses mod nord af [[Bøgelunden]], mod vest af [[Søndergårde (Hadsund Sogn)|Søndergårde]], mod syd af [[Østergade (Hadsund)|Østergade]] og mod øst af Industri Øst. Gl. Visborgvej og [[Østergade (Hadsund)|Østergade]] giver adgang til Holterne.
 
Bebyggelsen består af 411 parceller fordelt på 96 [[rækkehus]]e, 11 træhuse og 304 [[parcelhus]]e. De ligger langs Engholt, øst for Gl. Visborgvej og nord for Østergade. Den har 14 sideveje: Tjørnholt, Hasslholt, Nordholt, Stenholt, Birkholt, Askholt, Hybenholt, Elmholt, Sønderholt, Sandholt, Bakholt, Burholt, Transbjergholt og Sindholtparken. Tjørnholt er opført i [[1990]] og består af 30 [[rækkehus]]e i røde [[mursten]]. Sindholtparken er opført i [[2001]] og består af 11 træhuse. Boligerne er opført som almennyttigt byggeri. Bærende konstruktioner og beklædninger er svensk gran.<ref>[http://www.lejerbo.dk/da/boligsoegende/find-bolig/afdeling?tabindex=0&AfdelingID=3790 Lejerbo]</ref><ref>[http://www.poullodberg.dk/sindholtparken-hadsund.php Sindholtparken]</ref><ref>[http://www.hobroboligforening.dk/afdelinger/afdeling43.htm {{Webarchive|url=https://web.archive.org/web/20100623024959/http://www.hobroboligforening.dk/afdelinger/afdeling43.htm |date=23. juni 2010 }} Hobroboligforening/afdeling 43]]</ref> Transbjergholt er opført fra [[1976]] til [[1980]] og består af 66 rækkehuse i gule mursten. Syd for Transbjergholt ligger der en et grønt område "Holte Park" med stier, træer, små vandløb, borde og bænke.
 
Midt i Holterne er der et grønt område med en anlagt lille sø ''Holte Sø'', hvor der er borde og bænke rundt om. Vest for den er der anlagt en lille fodboldbane og en grøn plads.
695

redigeringer

Navigationsmenu