Forskel mellem versioner af "Wikipedia:Sletningsforslag/Impact TV"

Spring til navigation Spring til søgning
Slet
(behold)
(Slet)
*{{ss}} - Jeg er enig med Kjeldjoh. Hvis den skal genoprettes efter sletning skal man følge vores procedure, og dem der genopretter skal selvfølgelig ikke være en person, der har en direkte kommerciel interesse i emnet. Nogle af deres produktioner er notable, men det gør ikke, at virksomheden er det. [[Bruger:Toxophilus|Toxophilus]] ([[Brugerdiskussion:Toxophilus|diskussion]]) 21. maj 2021, 09:17 (CEST)
** Hej Toxophilus. Jeg tænker at virksomhedens produktioner svarer til de resultater vi omtaler i [[Wikipedia:Kriterier for virksomhedsartikler]], hvor "Den generelle grundregel er, at der skal være opnået væsentlige resultater, som er anerkendelsesværdige på minimum nationalt niveau." Det synes jeg bestemt virksomheden kan opfylde med flere de produktioner, der er nævnt på siden. Ja, proceduren burde have været fulgt, det er så ikke sket, sådan kan det gå. Jeg kender ikke noget til at opretter har en direkte kommerciel interesse i emnet. Brugeren benægter det i hvert fald selv: [https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Sletningsforslag/F%C3%B8dt_til_succes] Jeg synes ikke en fodfejl i procedurehåndtering og en mistanke om at man er fan af et firma er nok til at slette artiklen. Jeg kan også nævne en række andre artikler, der er oprettet af brugere, der er fans af grupper eller emner som er i problemer så. --[[Bruger:Santac|Santac]] ([[Brugerdiskussion:Santac|diskussion]]) 21. maj 2021, 17:17 (CEST)
 
* {{SSlet}} Jeg er enig med Kjeldjoh og Toxophilus. Det er ikke min overbevisning, at summen af deres produktioner overstiger det populære kriterium 'passe sit arbejde'. Jeg er ikke overbevist om, at der er tale om væsentlige resultater, som er anerkendelsesværdige på minimum nationalt niveau. Sådan en påstand kunne eftervises ved at frembringe en uafhængig tredjepartskilde. Men den ser jeg ikke. --[[Bruger:EPO||EPO|]] <sup>[[commons:User:EPO|COM:]]</sup> 24. maj 2021, 14:08 (CEST)
50.952

redigeringer

Navigationsmenu