Forskel mellem versioner af "Muhammed-tegningerne"

Spring til navigation Spring til søgning
24 bytes tilføjet ,  for 4 måneder siden
(Fjerner version 10780227 af Ergashev.buran (diskussion) wp is not censored, if you don't like the image, don't look at it)
Tag: Omgjort
Muslimer har ikke altid fulgt dette påbud: Muhammed er flere gange portrætteret i forbindelse med fortællinger om hans liv og gerninger. Nogle tegninger gengiver hans ansigt, andre viser det dækket af et hvidt slør. Shiamuslimer synes at være mindre omhyggelige med billedforbuddet end sunnimuslimer, så længe det sker under respektfulde former. I [[Iran]] sælges i dag plakater og oliemalerier af Muhammed <ref>[http://www.guardian.co.uk/editor/story/0,,1006209,00.html Niloofar Haeri: Speaking up for a plurality of Muslim voices | World news | The Guardian<!-- Robotgenereret titel -->]</ref>, og [[storayatollah]]en [[Ali al-Sistani]] fra [[Irak]] synes at give tilladelse til respektfuld afbildning <ref>https://web.archive.org/web/20061017223013/http://www.sistani.org/html/eng/menu/4/?lang=eng&view=d&code=234&page=1 (archive.org)</ref>.
 
Det er først i nyere tid, at Muhammed er blevet portrætteret i [[karikaturtegning]]er, men. Jyllands-Postens tegninger er ikke de første karikaturtegninger af profeten., Menmen er blandt de harmest internationalt omtalte deni størstenyere udbredelsetid.{{km}}
 
En liste over historiske Muhammed-tegninger kan findes [http://www.zombietime.com/mohammed_image_archive/ her].
17.695

redigeringer

Navigationsmenu