AK Delta Slagelse: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ændrede 1 ud af 1 analyserede links, se hjælp) #IABot (v2.0.8
Rigtigt navn, tilholdssted, masterssamarbejde og hjemmeside indsat.
Linje 1: Linje 1:
'''Atletikklubben Delta Slagelse''' er en [[Danmark|dansk]] [[atletik]]klub stiftet [[3. december]] [[1974]]. Klubben startede oprindeligt i [[Skælskør]], men rykkede efter fem år til [[Slagelse]], hvor de har holdt til siden.
'''Slagelse Atletik DELTA'''<ref>www.slagelseatletik.dk</ref> '''tidligere Atletikklubben Delta Slagelse''' er en [[Danmark|dansk]] [[atletik]]klub stiftet [[3. december]] [[1974]]. Klubben startede oprindeligt i [[Skælskør]], men rykkede efter fem år til [[Slagelse]], hvor den har holdt til siden. De senere år har klubben holdt til på atletikstadion ved Nørrevang.


Delta havde sin storhedstid i [[1980'erne]] med aktive som [[Niels Gejl]] og [[Vivian Krafft]].
Delta havde en storhedstid i [[1980'erne]] med aktive som [[Niels Gejl]] og [[Vivian Kraft]]. Som andre provinsklubber har der gennem årene været tab af dygtige unge atleter, når de er taget til København for at studere.

Fra 2019 har der været et samarbejde om masterstræning på torsdage med Dianalund IF.


== Se også ==
== Se også ==

Versionen fra 15. okt. 2021, 19:26

Slagelse Atletik DELTA[1] tidligere Atletikklubben Delta Slagelse er en dansk atletikklub stiftet 3. december 1974. Klubben startede oprindeligt i Skælskør, men rykkede efter fem år til Slagelse, hvor den har holdt til siden. De senere år har klubben holdt til på atletikstadion ved Nørrevang.

Delta havde en storhedstid i 1980'erne med aktive som Niels Gejl og Vivian Kraft. Som andre provinsklubber har der gennem årene været tab af dygtige unge atleter, når de er taget til København for at studere.

Fra 2019 har der været et samarbejde om masterstræning på torsdage med Dianalund IF.

Se også

Eksterne kilder/henvisninger

  1. ^ www.slagelseatletik.dk