Moduldiskussion:Citation/CS1: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
778 bytes tilføjet ,  for 7 måneder siden
→‎s2cid: Fint men jeg synes man bør importere det hele
Tags: Reply Kilde
(→‎s2cid: Fint men jeg synes man bør importere det hele)
 
Vi har et stigende antal referencer i artikler oversat fra andre sprog (mest engelsk) med parameteren {{para|s2cid}} som i øjeblikket giver fejlmeddelelsen "Ukendt parameter |s2cid= ignoreret" og placerer siden i [[:Kategori:Sider med kildeangivelser med ikke-understøttede parametre]]. Jeg vil derfor gerne sakse behandlingen af parameteren fra modulerne på enwiki og rette [[Modul:Citation/CS1/Configuration]], [[Modul:Citation/CS1/Whitelist]] og [[Modul:Citation/CS1/Identifiers]]. Så vidt jeg kan se, er ændringen forholdsvis simpel og vil ikke påvirke modulerne i øvrigt. Er der indvendinger eller bemærkninger? Er der andet som trænger til opdatering i øjeblikket? [[Bruger:Dipsacus fullonum|Kartebolle (Dipsacus fullonum)]] ([[Brugerdiskussion:Dipsacus fullonum|diskussion]]) 16. okt 2021, 12:33 (CEST)
 
: {{re|Dipsacus fullonum}} Jeg synes det er fint at opdatere modulet. Men jeg synes det bedste er at importere hele modulet fra den Engelske Wikipedia for at gøre den fremtidige vedligeholdelse lettere. Det danske modul bygger på en gammel version fra den Engelske Wikipedia, og da det engelske modul er ændret væsentligt, så er det ikke længere muligt blot at kopiere de engelske kode over og tilpasse den lidt. Dvs. det er derfor meget få brugere, der kan vedligeholde det fremover.
: Jeg har forsøgt at importere hele modulet igen jf. ovenfor, men der er et par ting omkring datoformatering jeg ikke er sikker på er helt korrekt. Så derfor har jeg ikke implementeret det. --[[Bruger:MGA73|MGA73]] ([[Brugerdiskussion:MGA73|diskussion]]) 16. okt 2021, 13:11 (CEST)
23.057

redigeringer

Navigationsmenu