Carlsberg Sport: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
Tags: Tilbagerullet Mobilredigering Mobilwebredigering
m Gendannelse til seneste version ved SorenRK, fjerner ændringer fra 5.186.116.1 (diskussion | bidrag)
Tag: Tilbagerulning
Linje 1: Linje 1:
'''Carlsberg Sport''' Original er en sodavand med [[lemon]]/[[lime]] smag, Carlsberg Sport Tropical sodavand med [[Tropiske-frugter]] smag og Carlsberg Sport Grape sodavand med [[Grapefrugt]] smag, produceret af [[The Coca Cola Company]]. Sodavanden laves af [[Coca Cola]] datterselskabet [[Onside Sport]], og bar tidligere dette navn. Da sodavanden i Danmark produceres af [[Carlsberg]] som i Danmark er et kendt navn har man valgt at omdøbe den for at kunne konkurrere med [[Faxe Kondi]].
'''Carlsberg Sport''' er en sodavand med [[lemon]]/[[lime]] smag, produceret af [[The Coca Cola Company]]. Sodavanden laves af [[Coca Cola]] datterselskabet [[Onside Sport]], og bar tidligere dette navn. Da sodavanden i Danmark produceres af [[Carlsberg]] som i Danmark er et kendt navn har man valgt at omdøbe den for at kunne konkurrere med [[Faxe Kondi]].


{{maddrikstub}}
{{maddrikstub}}

Versionen fra 6. dec. 2021, 00:42

Carlsberg Sport er en sodavand med lemon/lime smag, produceret af The Coca Cola Company. Sodavanden laves af Coca Cola datterselskabet Onside Sport, og bar tidligere dette navn. Da sodavanden i Danmark produceres af Carlsberg som i Danmark er et kendt navn har man valgt at omdøbe den for at kunne konkurrere med Faxe Kondi.

Mad og drikkeSpire
Denne artikel om mad og drikke er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.