Deadline (tv-program): Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ændrede 2 ud af 2 analyserede links, se hjælp) #IABot (v2.0.8
Foto (diskussion | bidrag)
m Ny vært
Tags: Visuel redigering Mobilredigering Mobilwebredigering
Linje 22: Linje 22:
* [[Matilde Kimer]]
* [[Matilde Kimer]]
* [[Bjarne Steensbeck]]
* [[Bjarne Steensbeck]]
* issa Mahmoud Jeppesen


Nuværende redaktionschef er Heidi Robdrup.
Nuværende redaktionschef er Heidi Robdrup.

Versionen fra 12. maj 2022, 23:01

For alternative betydninger, se Deadline. (Se også artikler, som begynder med Deadline)
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Adam Holm har været blandt tv-værterne i programmet Deadline.
Martin Krasnik, vært i flere perioder.
Hans J. WegnersDen runde stol er blandt interiøret i Deadline studiet.

Deadline er et dagligt nyhedsprogram på DR2, der bringer aktuelle sager i ind- og udland til debat ved at invitere eksperter og politikere i studiet. Programmet blev sendt første gang 5. februar 1998 og sendes alle dage kl. 22.30.

Programmet blev lanceret som Før Deadline og blev dengang sendt kl. 23. I weekenderne sendtes programmet Efter Deadline. I efteråret 1999 ændredes navnet til Deadline, og i august 2003 fik programmet ændret sendetid til kl. 22.30.

I 2006 lanceres 'lillesøsteren' Deadline 17:00, der produceres i samarbejde med TV-avisens redaktion. I modsætning til Deadlines sene udsendelse var 17-udgaven mere fokuseret på nyheder, men lagde derudover vægt på perspektivering af særligt kulturnyheder, udlandsnyheder og videnskabsstof, ligesom den i modsætning til Deadline 22:30 også rummede en vejrudsigt. Jesper Larsen og Anja Bo var de faste værter på Deadline 17:00. Programmet Deadline 17.00 blev lukket i 2013.

I en periode (2004-2014[kilde mangler]) blev der søndag aften sendt Deadline 2. sektion med særligt fokus på kulturstof. Jes Stein Pedersen var vært på dette frem til 2011.

Værter

Nuværende værter:

Nuværende redaktionschef er Heidi Robdrup.

Tidligere værter

Blandt de tidligere Deadline-værter er der en del, der igennem politik eller kommentatorvirksomhed har gjort sig bemærket. Blandt andre:

Referencer

Eksterne henvisninger