Amagerbro: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ny side: '''Amagerbro''' er betegnelsen for den del af København der ligger på den nordligste del af Amager. Navnet bruges blandt andet om folketingskredsen Amagerbro og den station på [[...
 
Lidt mere + geostub
Linje 1: Linje 1:
'''Amagerbro''' er betegnelsen for den del af [[København]] der ligger på den nordligste del af [[Amager]]. Navnet bruges blandt andet om folketingskredsen Amagerbro og den station på [[Københavns Metro]] der ligger i kvarteret.
'''Amagerbro''' er betegnelsen for den del af [[København]] der ligger på den nordligste del af [[Amager]]. Navnet bruges blandt andet om folketingskredsen Amagerbro og den station på [[Københavns Metro]] der ligger i kvarteret. Centralt for Amagerbro er starten af [[Amagerbrogade]], der løber fra nordsiden af Amager og sydvestpå mod [[Maglebylille]] på vestsiden af [[Kastrup Lufthavn]].


{{geostub}}


[[Kategori:Bydele i København]]
[[Kategori:Bydele i København]]

Versionen fra 27. jan. 2007, 17:50

Amagerbro er betegnelsen for den del af København der ligger på den nordligste del af Amager. Navnet bruges blandt andet om folketingskredsen Amagerbro og den station på Københavns Metro der ligger i kvarteret. Centralt for Amagerbro er starten af Amagerbrogade, der løber fra nordsiden af Amager og sydvestpå mod Maglebylille på vestsiden af Kastrup Lufthavn.

Geografi/geologiSpire
Denne artikel om geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.