V-Max: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ny side: Vmax er et dansk tunings- og stylingsmagasin. Det er Forlaget Benjamin der udgiver det Vmax står for topfart: Velocity maximum. Bladet styrer også det store danske løb: DHB (Danmarks...
 
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
Vmax er et dansk tunings- og stylingsmagasin. Det er Forlaget Benjamin der udgiver det Vmax står for topfart: Velocity maximum. Bladet styrer også det store danske løb: [[DHB]] (Danmarks Hurtigste Bil) der foregår på [[Vandel Flyvelplads]]. Her kåres Danmarks Hurtigste bil, hvor bilerne kæmper om at køre 402 meter, også kaldet en quatermile, hurtigst.
Vmax er et dansk tunings- og stylingsmagasin. Det er Forlaget Benjamin der udgiver det, og blev skabt i 1999. Vmax står for topfart: Velocity maximum. Bladet styrer også det store danske løb: [[DHB]] (Danmarks Hurtigste Bil) der foregår på [[Vandel Flyvelplads]]. Her kåres Danmarks Hurtigste bil, hvor bilerne kæmper om at køre 402 meter, også kaldet en quatermile, hurtigst.

Versionen fra 2. feb. 2007, 18:27

Vmax er et dansk tunings- og stylingsmagasin. Det er Forlaget Benjamin der udgiver det, og blev skabt i 1999. Vmax står for topfart: Velocity maximum. Bladet styrer også det store danske løb: DHB (Danmarks Hurtigste Bil) der foregår på Vandel Flyvelplads. Her kåres Danmarks Hurtigste bil, hvor bilerne kæmper om at køre 402 meter, også kaldet en quatermile, hurtigst.