Diskussion:AGF Fodbold: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
Linje 14: Linje 14:


: Ja, mon ikke. Jeg har rettet linket så der ikke længere peges på politikeren. - [[Bruger:Kaare|Kåre Thor Olsen (Kaare)]] 11. okt 2006 kl. 22:06 (CEST)
: Ja, mon ikke. Jeg har rettet linket så der ikke længere peges på politikeren. - [[Bruger:Kaare|Kåre Thor Olsen (Kaare)]] 11. okt 2006 kl. 22:06 (CEST)

Der linkes til en forkerte Erik Jensen - [[Bruger:RasmusKr|RasmusKr]] 4. mar 2007 kl 22:09


==Infoboks==
==Infoboks==

Versionen fra 4. mar. 2007, 23:05

AGF's officielle udebanefarve (i følge agf.co.dk) er rød, men da AGF slet ikke spiller i farven rød på udebane (jo, målmandstrøjen), men mørkeblå, bør udebanefarven på Wikipedia være den korrekte - nemlig mørkeblå - så AGF's wiki-side giver et reelt billede af, hvilken farve trøje man møder på udebane. Den mørkeblå farve jeg taler om kan ses på kampbillederne fra den netop afsluttede sæson 05/06 (f.eks. her).

Det passer jo ikke. I den netop afsluttede sæson, bar AGF røde udebanetrøjer mod bl.a. SønderjyskE og OB. Endvidere vil du på klubbens hjemmeside se at deres udebanetrøje er rød, som i de gode gamle dage.
Så det bavel du lukker ud holder ikke.
Faktum er vel, at AGF spiller i den hvide trøje - også på udebane - hvilket afspejles af kampbillederne fra udebaneturene. Jeg siger ikke, at du tager fejl, når du siger, de spillede i røde trøjer i de to nævnte kampe, men jeg vil postulere at i størstedelen af udekampene (hvor de ikke spillede i hvide trøjer) spillede de i mørkeblå trøjer (som dem i galleriet på agf.co.dk). --C.thure 28. jun 2006 kl. 21:14 (CEST)
Det kan du for så vidt have ret i. Men spiller alle SAS-liga klubber ikke i deres hjemme dragt i det omfang det er muligt? Hvilket vil sige at AGF hovedsagligt skal bruge deres ude dragt mod OB, AaB, FCK, EfB og SønderjyskE. Grunden til du ikke har kunne finde AGF i de røde trøjer er nok, at de først fik det nye tøj, hvor ude sættet er rødt, sidste i november. Så der har kun været de sidste 13 kampe til at anvende de røde trøjer i og af dem har det kun været nødvendigt i de to før nævnte.
Kigger man historisk på det spillede AGF i rødt ude tøj helt op til først/midt i 90'erne, og nu er de altså tilbage i rødt.

Der linkes helt klart til den forkerte Christian Christensen (skrev 217.198.219.42 (disk. • bidrag) 21.37. Husk at signére dine indlæg!)

Ja, mon ikke. Jeg har rettet linket så der ikke længere peges på politikeren. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 11. okt 2006 kl. 22:06 (CEST)

Der linkes til en forkerte Erik Jensen - RasmusKr 4. mar 2007 kl 22:09

Infoboks

Kan boksen til højre med informationer ikke også have Adm. direktør Lars Windfeld og Sportsdirektør Brian Steen Nielsen med? Rasmus d. 20. februar 2007 kl. 17:12

Den er designet til ikke at have alle informationer med, da den bare skal give et overblik over de forskellige klubber. Selve artiklerne er jo de vigtigste, og det er her, hvor disse informationer bør stå. Du kunne jo oprette et afsnit om AGF's stab. Desuden vil jeg opfordre dig til at oprette dig som bruge. --C.thure 20. feb 2007 kl. 17:25 (CET)

Er hermed gjort :) --RasmusKr 21. feb 2007 kl 21:25