Brugerdiskussion:AEJ: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 46: Linje 46:


Ja, jeg har overvejet at gøre det på et tidspunkt. Man ku' jo starte med den nyligt overståede sæson og så stille og roligt arbejde sig bagud. Det vigtigste at få med vil nok være slutstillingen og trofæ-vindere og den slags. Så ku' man evt tilføje et lille referat af sæsonens vigtigste begivenheder. Heldigvis er det meste info jo allerede tilgængeligt på engelsk wiki, så det bør ku' lade sig gøre. Kan du evt. lave et udkast til den første, så vil jeg kigge på den og komme med evt ideer og tilføjelser og så ellers gå igang dernedaf? [[Bruger:AEJ|AEJ]] 17. jun 2007, 01:11 (CEST)
Ja, jeg har overvejet at gøre det på et tidspunkt. Man ku' jo starte med den nyligt overståede sæson og så stille og roligt arbejde sig bagud. Det vigtigste at få med vil nok være slutstillingen og trofæ-vindere og den slags. Så ku' man evt tilføje et lille referat af sæsonens vigtigste begivenheder. Heldigvis er det meste info jo allerede tilgængeligt på engelsk wiki, så det bør ku' lade sig gøre. Kan du evt. lave et udkast til den første, så vil jeg kigge på den og komme med evt ideer og tilføjelser og så ellers gå igang dernedaf? [[Bruger:AEJ|AEJ]] 17. jun 2007, 01:11 (CEST)
:Jep, jeg kan godt lave et udkast - men det bliver på den anden side af mandag :-) --[[Bruger:HenrikRomby|HenrikRomby]] 17. jun 2007, 01:13 (CEST)


== Juha Rivejern ==
== Juha Rivejern ==

Versionen fra 17. jun. 2007, 00:13

Skabelon og omdirigering

Hej AEJ. Jeg har netop oprettet en omdirigering fra oddset-ligaen til oddset ligaen. Hvis du vil vide mere om omdirigeringer, kan du finde det her: Omdirigering. Med hensyn til skabeloner kan jeg anbefale, at du finder en side, som har én der ligner, den du vil have og simpelthen kopierer den og ændrer den, så den passer til dine formål! Det kan være en god måde at lære det på, synes jeg.--Bsh 3. aug 2006 kl. 12:14 (CEST)

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

- jeg undrer mig lidt over den tomme artikel, Malmö Redhawks, som du oprettede; Der er ikke så meget ved at oprette en artikel , før man har noget indhold til den, og den bliver snart slettet igen, hvis den ikke får indhold. -- vh. Nico 3. aug 2006 kl. 15:03 (CEST)

- Det er der kommet nu. Det var først min tanke at linke direkte til den svenske side, men det kunne jeg ikke få til at virke. Istedet har jeg fyldt den op med lidt dansk-relateret indhold. AEJ

Fint - Den danske wiki er på dansk; - men du kan indsætte Interwikilink til den svenske side sådan: [[sv:Malmö Redhawks]] (forudsat siden hedder det samme på svensk wiki ;-) Linket fremkommer så ude i spalten til venstre på siden. -- Nico 3. aug 2006 kl. 15:19 (CEST)

- men kan jeg gøre det uden at oprette et dansk link?

Nej - du kan kun gøre det fra en artikel om samme emne; som sagt er den danske wiki er på dansk (ps. husk at underskrive dine debatindlæg) -- Nico 3. aug 2006 kl. 16:11 (CEST)

Tip

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

Tak for en god artikel om Wayne Gretzky! --PhoenixV 6. mar 2007 kl. 13:13 (CET)

Takker. Er godt klar over det med forhåndsvisning, men har det med at fange fejlene en ad gangen. Og det kan godt være svært at bevare overblikket når man arbejder med sådan en stor artikel som den om Gretzky, og så er det meget rart kun at redigere i et enkelt afsnit ad gangen. AEJ 6. mar 2007 kl. 13:27 (CET)

NHL-infoboks

Hej AEJ
Hvad siger du til at vi udvikler en NHL-infoboks-skabelon til holdene i stil med den fra den engelske wikipedia? De informationer, der er listet under "Informationer" ville relativt enkelt kunne puttes over i en sådan skabelon :-)
--HenrikRomby 15. apr 2007 kl. 01:12 (CEST)

Jeg er helt klart for en sådan infoboks, jeg har bare ikke selv haft den fornødne viden til at konstruere den. Jeg har forsøgt med at kopiere den engelske, men det endte med at der manglede skabeloner over det hele og det så temmelig ubehjælpsomt ud... Så hvis du kan finde ud af den slags er jeg helt klart med på ideen. AEJ 15. apr 2007 kl. 01:20 (CEST)

Jeg giver det et forsøg - ellers er der sikkert hjælp at hente et sted :-)
--HenrikRomby 15. apr 2007 kl. 01:22 (CEST)

Det er ønskeligt at der bliver lavet artikler om de forskellige NHL-sæsoner til brug i holdenes infoboks, bl.a. - er det noget, vi skal stå for på et tidspunkt? :-) --HenrikRomby 17. jun 2007, 01:01 (CEST)

Ja, jeg har overvejet at gøre det på et tidspunkt. Man ku' jo starte med den nyligt overståede sæson og så stille og roligt arbejde sig bagud. Det vigtigste at få med vil nok være slutstillingen og trofæ-vindere og den slags. Så ku' man evt tilføje et lille referat af sæsonens vigtigste begivenheder. Heldigvis er det meste info jo allerede tilgængeligt på engelsk wiki, så det bør ku' lade sig gøre. Kan du evt. lave et udkast til den første, så vil jeg kigge på den og komme med evt ideer og tilføjelser og så ellers gå igang dernedaf? AEJ 17. jun 2007, 01:11 (CEST)

Jep, jeg kan godt lave et udkast - men det bliver på den anden side af mandag :-) --HenrikRomby 17. jun 2007, 01:13 (CEST)

Juha Rivejern

Hej :-) Har du en kilde på, om Juha kommer til Rødovre? Det eneste, jeg har set indtil videre var usikre rygter. --HenrikRomby 16. maj 2007 kl. 07:52 (CEST)

Jeg abonnerer ikke på rnn.dk og kan derfor ikke læse selve artiklen, men det der kan læses her: http://rnn.dk/?vis=sektioner&kategori=sport kan vel ikke tolkes på anden vis. AEJ 16. maj 2007 kl. 09:49 (CEST)
Juha er bestemt ikke på plads. Hvis du kigger i deres arkiver, kan du se, at det også var sikkert at Jens Nielsen kom til klubben. Det gjorde han som bekendt ikke :-)--HenrikRomby 16. maj 2007 kl. 11:36 (CEST)
Kan ikke huske om de omtalte Jens Nielsens skifte med samme sikkerhed, men lad os bare være forsigtige indtil der kommer flere kilder der kan bekræfte det. Jeg 'skjuler' Riihijärvi indtil videre... AEJ 16. maj 2007 kl. 12:03 (CEST)

Hvis du vil skrive nogen på, kan du jo skrive Kaufmann på :-) Se nyhedssiden på fanatics.dk --HenrikRomby 16. maj 2007 kl. 12:31 (CEST)

Så sku' den være god nok: Riihijärvi klar for Rødovre. [1]