Charlie Pace: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m fjerner spoiler
m fikbiostub
Linje 1: Linje 1:
'''Charlie Pace''' er en fiktiv hovedperson i serien ''[[Lost]]''. Charlie spilles af [[Dominic Monaghan]], der også er kendt fra ''[[Ringenes Herre]]''.
'''Charlie Pace''' er en [[fiktiv]] hovedperson i [[tv-serie]]n ''[[Lost]]'', spillet af [[Dominic Monaghan]], der også er kendt fra ''[[Ringenes Herre]]''.


== Historie ==
== Historie ==
Linje 17: Linje 17:
=== På øen ===
=== På øen ===


{{Fikbiostub}}

[[Kategori:Lost]]
[[Kategori:Lost]]



Versionen fra 18. jun. 2007, 17:16

Charlie Pace er en fiktiv hovedperson i tv-serien Lost, spillet af Dominic Monaghan, der også er kendt fra Ringenes Herre.

Historie

Før flystyrtet

Charlie var engang religiøst anlagt, og han blev forvirret omkring sin deltagelse i bandet Drive Shaft, pga. nogle episoder, påbegyndt af de fristelser der fulgte med dét, at være i band.

Han møder sin bror, Liam, i kirken, der fortæller at de har fået en pladekontrakt. Men Charlie vil have Liam til at love, at hvis det bliver for meget, så stopper de.

Under koncerterne bliver Liam gradvist mere selvoptaget, og begynder bl.a. at synge den del, af "Come On Everybody," som Charlie skulle.

Backstage ser Charlie, at Liam begynder at tage stoffer, og ved en senere koncert hvor Liam er høj, og ikke mødte op til soundcheck, siger Charlie at de stopper efter aftenens koncert. Men på det tidspunkt er Liam ikke til at snakke med. Charlie opdager stofferne, bliver tiltrukket og ender i misbrug.

Senere opsøger Charlie sin bror i Sydney, fordi han forsøger at samle bandet igen. Liam har været på afvending og har fået sig en familie, så han afslår tilbuddet.

På øen

Fiktiv personSpire
Denne biografi om en fiktiv person er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi