The Tall Ships' Races: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
fra norsk wikipedia
 
m lettere fordanskning og fjernet noget aldeles uforståeligt . der mangler noget historik. Fx. stod Aalborg på den anden ende for nogle år siden pga. skibene.
Linje 1: Linje 1:
'''The Tall Ships' Races''' er en international langdistance kapsejlads for store [[sejlskib]]e. Denne har været arrangeret siden [[1956]]. Den var tidligere kendt som '''Cutty Sark Tall Ships' Races'''. Sejladsen blev tidligere, i perioden [[1973]] til [[2003]], sponsoreret af firmaet bag ''Cutty Sark Scotch Whisky'', med skibet ''[[Cutty Sark]]'' som varemerke. Sejladsen bliver nu støttet af byen, provinsen og havnen i [[Antwerpen]].
'''The Tall Ships' Races''' er en international langdistancekapsejlads for store [[sejlskib]]e. Den har været arrangeret siden [[1956]]. Den var tidligere kendt som '''Cutty Sark Tall Ships' Races'''. Sejladsen blev tidligere, i perioden [[1973]] til [[2003]], sponsoreret af firmaet bag ''Cutty Sark Scotch Whisky'', der havde ''[[Cutty Sark]]'' som varemærke. Sejladsen bliver nu støttet af byen, provinsen og havnen i [[Antwerpen]].


Sejladsen arrangeres af ''Sail Training International'' og holdes årlig i [[Europa|europæiske]] farvande og består af to kapsejlingsetaper på flere hundrede [[nautiske mil]] og en fælles cruise-etape i fællesskab mellom disse.
Sejladsen arrangeres af ''Sail Training International'' og holdes hvert år i [[Europa|europæiske]] farvand og består af to etaper på flere hundrede [[sømil]].


''The Tall Ships' Races - Baltic 2007'' forgår i [[Østersøen]] i perioden [[5. juli]] til [[7. august]] og med [[Århus]], [[Kotka]], [[Stockholm]] og [[Stettin]] som start- og sluthavne for de tre etaper. Der vil også samtidig være en sejlads i [[Middelhavet]] fra [[Alicante]] til [[Genova]].
''The Tall Ships' Races - Baltic 2007'' afvikles i [[Østersøen]] fra [[5. juli]] til [[7. august]] og med [[Århus]], [[Kotka]], [[Stockholm]] og [[Stettin]] som start- og sluthavne for de tre etaper. Der vil også samtidig være en sejlads i [[Middelhavet]] fra [[Alicante]] til [[Genova]].


I [[2008]] vil [[Måløy]] ([[Vågsøy]] kommune i [[Sogn og Fjordane]] fylke i [[Norge]])(1.-4. august) og [[Bergen]] (9.-12. august) være to havne i den nordlige sejlads som også vil inkludere [[Liverpool]] og [[Den Helder]].
I [[2008]] vil [[Måløy]] ([[Vågsøy]] kommune i [[Sogn og Fjordane]] fylke i [[Norge]])(1.-4. august) og [[Bergen]] (9.-12. august) være to havne i den nordlige sejlads som også vil inkludere [[Liverpool]] og [[Den Helder]].

Versionen fra 5. jul. 2007, 23:45

The Tall Ships' Races er en international langdistancekapsejlads for store sejlskibe. Den har været arrangeret siden 1956. Den var tidligere kendt som Cutty Sark Tall Ships' Races. Sejladsen blev tidligere, i perioden 1973 til 2003, sponsoreret af firmaet bag Cutty Sark Scotch Whisky, der havde Cutty Sark som varemærke. Sejladsen bliver nu støttet af byen, provinsen og havnen i Antwerpen.

Sejladsen arrangeres af Sail Training International og holdes hvert år i europæiske farvand og består af to etaper på flere hundrede sømil.

The Tall Ships' Races - Baltic 2007 afvikles i Østersøen fra 5. juli til 7. august og med Århus, Kotka, Stockholm og Stettin som start- og sluthavne for de tre etaper. Der vil også samtidig være en sejlads i Middelhavet fra Alicante til Genova.

I 2008 vil Måløy (Vågsøy kommune i Sogn og Fjordane fylke i Norge)(1.-4. august) og Bergen (9.-12. august) være to havne i den nordlige sejlads som også vil inkludere Liverpool og Den Helder.

Eksterne henvisninger