Brugerdiskussion:Wegge: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m →‎Arkiverede diskussioner: jamen, du kan stadig bruge indholdet!
→‎Arkiverede diskussioner: mindre selvmodsigelse afklaret
Linje 33: Linje 33:


:::::Du bliver ikke stillet et sekund ringere. Jeg kan på 4½ sekund indsætte teksten fra skabelonen på din brugerside og rette "e-mail" til "e-post". Sandheden er ikke længere. Det vil tage dig 4 sekunder frem for 2 sekunder. Okay, hvis det er ''mærkbart'' ringere, så beklager jeg meget, at dine sekunder er så mærkbare, men set fra min side af bordet, ser det nu ikke så slemt ud. Og du er ikke udelukket - du har selv valget :)
:::::Du bliver ikke stillet et sekund ringere. Jeg kan på 4½ sekund indsætte teksten fra skabelonen på din brugerside og rette "e-mail" til "e-post". Sandheden er ikke længere. Det vil tage dig 4 sekunder frem for 2 sekunder. Okay, hvis det er ''mærkbart'' ringere, så beklager jeg meget, at dine sekunder er så mærkbare, men set fra min side af bordet, ser det nu ikke så slemt ud. Og du er ikke udelukket - du har selv valget :)

::::::Ignorer venligst selvmodsigelsen mellem ''ikke et sekund'' og ''to sekunder'' ;) kan eventuelt gøres ved at læse første sætning som ''Du bliver ikke stillet 3 sekunder ringere!''. --[[Bruger:Barklund|Morten Barklund]] <sup><small> &#x5B; [[Brugerdiskussion:Barklund|disk]] / [[Speciel:Bidrag/Barklund|bidrag]] &#x5D;</small></sup> 18. aug 2007, 12:35 (CEST)

Versionen fra 18. aug. 2007, 12:35

Skriver du på min diskussionsside, skal du også forvente at finde svaret her.

Arkiverede diskussioner

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 04. Jul 2007 23:14

Dit hærværk mod brugerskabelonen har gjort, at man ikke længere kan sende mig breve fra min brugerside. Tak skal du have. Der er virkelig højt til loftet her på Wikipedia, hva? --Ahk 18. aug 2007, 11:18 (CEST)

Jeg har fjernet noget redundant indhold fra en skabelon. Du har stadig mulighed for at modtage e-mail fra din brugerside, hvis du indsætter den oprindelige option. Hvis du vil kæmpe en sprogpolitisk kamp, er det ikke den korrekte kampplads du har valgt. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 18. aug 2007, 11:23 (CEST)
Der er ganske enkelt tale om at jeg ønsker at værre herre over sprogbrugen på min egen brugerside, men du og ligesindede missionærer kan åbenbart ikke tåle at Wikibrugerne har et valg. Virkelig liberalt og i den sande Wiki-ånd. --Ahk 18. aug 2007, 11:29 (CEST)
Set i lyset af den diskussion dit korstog afstedkom på artiklens diskussionsside bør du fremsætte forslaget på skabelonens diskussionsside. --|EPO| 18. aug 2007, 11:36 (CEST)
Alternativt kan du indsætte skabelonen med {{subst:Brugerkontakt}}, gemme siden og efterfølgende rette i den kode , der er genereret. --|EPO| 18. aug 2007, 11:40 (CEST)
Og du har alle de valg i verden, som du lyster. Der er ingen der har tvunget dig til at bruge den skabelon. Du har valgt at bruge en skabelon, men er ikke tilfreds med den - hvilket du i første omgang forsøger at løse ved at gøre den mere omstændigt at bruge helt uden grund. Vil du ikke have "e-mail" på din brugerside, så lad være med at bruge skabelonen. Du kan jo stadig godt lave et link til Send e-post, e-brev og andre e-dimser til Ahk uden at bruge skabelonen, så lad være med at give Wegge skylden for, du ikke evner at indsætte et link til en side med din egen tekst. Og lad være med at rette i centrale skabeloner og gøre dem mere omstændige fuldstændig uden grund. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 18. aug 2007, 11:58 (CEST)
Så jeg og andre skal altså stilles mærkbart ringere (udelukkes fra at bruge en bestemt hyppigt anvendt brugerskabelon) fordi vi foretrækker et bestemt ordvalg? I forlængelse af diskussionen om e-post/e-mail, hvor der med Morten LJs ord var "enighed om at begge termer kan bruges", og otte støttede e-post, vil det eneste rimelige være at give brugerne et sprogligt valg på dette område.
Sandheden er dog at du og ligesindede ganske enkelt ikke kan tåle at jeg og andre får to sølle linjer i skabelonen der giver os mulighed for at bruge e-post. Sagen nærmer sig efterhånden ren chikane fra jeres side, men er samtidig meget sigende og lærerig. Men jo: Vi kan da bare lade være med at bruge Wikipedia hvis vi ikke vil holde kæft og makke ret! Ingen tvinger os til noget. --Ahk 18. aug 2007, 12:13 (CEST)
Du bliver ikke stillet et sekund ringere. Jeg kan på 4½ sekund indsætte teksten fra skabelonen på din brugerside og rette "e-mail" til "e-post". Sandheden er ikke længere. Det vil tage dig 4 sekunder frem for 2 sekunder. Okay, hvis det er mærkbart ringere, så beklager jeg meget, at dine sekunder er så mærkbare, men set fra min side af bordet, ser det nu ikke så slemt ud. Og du er ikke udelukket - du har selv valget :)
Ignorer venligst selvmodsigelsen mellem ikke et sekund og to sekunder ;) kan eventuelt gøres ved at læse første sætning som Du bliver ikke stillet 3 sekunder ringere!. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 18. aug 2007, 12:35 (CEST)