Forskel mellem versioner af "Diskussion:E-mail"

Spring til navigation Spring til søgning
97 bytes tilføjet ,  for 13 år siden
:::::::::::::Dog, hvis situationen opstår, så vil det nok næppe nytte noget at påpege, at den anden benytter sig af en fejlslutning – med mindre den anden gør det bevidst i håb om, man ikke ved bedre – men det kan hjælpe én selv til at forstå debattens karakter. Og at man nok bør forlade den inden man spilder for meget tid.
:::::::::::::--[[Bruger:Barklund|Morten Barklund]] <sup><small> &#x5B; [[Brugerdiskussion:Barklund|disk]] / [[Speciel:Bidrag/Barklund|bidrag]] &#x5D;</small></sup> 19. aug 2007, 22:26 (CEST)
 
::::::::::::::Tak for uddybningen. :) --[[Bruger:PhoenixV|PhoenixV]] 19. aug 2007, 22:29 (CEST)
 
:::::::::Hej Rasmus (og andre)! Vi stemmer ikke om hvad der er korrekt! Vi stemmer når vi ikke opnår konsensus, og vi afgør på ingen måde uanset metode, hvad der er korrekt. Vi afgør hvad vores artikel skal hedde udfra de principper, vi nu engang har. Jeg mener til gengæld at der er nogle få der spilder for meget tid for så mange (tak, Churchill) i stedet for at bruge tiden på kreativ skrivning. Det er utopi at tro at vi kan lave et regelsæt, der rammer plet hver gang i alles øjne, og reglerne er bl.a. lavet for at vi ikke skal ævle og kævle i hvert enkelt tilfælde. Nu ævler og kævler vi blot om reglerne i de svære tilfælde. Men stedet her tiltrækker åbenbart perfektionister (ikke at det i sig selv er galt), og når vi nu er sammen om at skrive herinde, kunne vi så ikke samarbejde? Det burde i hvertfald ikke være et fremmedord. Derudover vil jeg ikke have skudt i skoene at jeg er ude på at få det sidste ord - det var en tarvelig og personlig bemærkning, det ville have klædt den pågældende at være foruden. --[[Bruger:Jørgen|Jørgen]] 17. aug 2007, 14:36 (CEST)
10.015

redigeringer

Navigationsmenu