Forskel mellem versioner af "Diskussion:E-mail"

Spring til navigation Spring til søgning
1.615 bytes tilføjet ,  for 13 år siden
→‎Omdøbning til e-post: svar til rasmus fra den åh så landsforræderiske pøbel, der rent faktisk er fuldstændig ligeglad
(→‎Omdøbning til e-post: svar til rasmus fra den åh så landsforræderiske pøbel, der rent faktisk er fuldstændig ligeglad)
 
:::PhoenixV skriver ikke, at "det mest udbredte nødvendigvis er det mest rigtige". Det er ord, du lægger ham i munden. Han henholder sig blot til den etablerede politik på Wikipedia, at dersom der findes mere en én korrekt betegnelse, da anvendes den, der er mest udbredt. Så hvis du er uenig i denne politik, bør du lægge dine kræfter dér i stedet. Dine personangreb skaffer dig ikke andet end modvilje. --[[Bruger:Pinnerup|Pinnerup]] 21. aug 2007, 00:59 (CEST)
 
::::(efter redigeringskonflikt) Kære Rasmus Paludan. Vil du ikke godt være sød at læse, hvad så mange mennesker herinde har skrevet så mange gange. Wikipedia hverken kan, skal, gider eller bør bestemme, hvad der er '''rigtigt'''. Wikipedias formål er (som jeg så udførligt beskrev længere nede på siden) at lave en encyklopædi, hvor vi '''beskriver''' fænomener. Det er faktisk fløjtende ligegyldigt hvad vi kalder dem, bare vi beskriver dem. Og vil du ikke være sød at forstå, at diskussionssiderne er til diskussion af rigtigheden af '''beskrivelsen''' af fænomenet - ikke stavemåden. Dersom du har noget at sige om ''e-mail'' eller ''e-post'' som fænomen, så er du mere end velkommen til at deltage i debatten her. Men har du ikke noget at sige om det, ja så er du (som jeg så forfladiget beskriver det længere nede) ved at snakke om fodbold på en hjemmeside om håndbold. Det kan godt være, at du synes pøblen bedriver landsforræderisk femte kolonne-virksomhed, men vi er faktisk fuldstændigt ligeglade. Skriv det i et læserbrev eller i et forum, hvor man rent faktisk tager sig af det - det hører ikke hjemme her.
::::Noget helt andet er: Du svarer på et 9 dage gammelt indlæg, der blev skrevet 5 dage før du overhovedet var en del af denne debat. For alle andre end dig, er denne debat lukket - vi er blevet "enige" om, at debatten er irrelevant for Wikipedia. Nu mangler vi bare lige dig.
::::--[[Bruger:Barklund|Morten Barklund]] <sup><small> &#x5B; [[Brugerdiskussion:Barklund|disk]] / [[Speciel:Bidrag/Barklund|bidrag]] &#x5D;</small></sup> 21. aug 2007, 01:07 (CEST)
 
 
Til de anglofile danofobe: Når I er så glade for anglificeringen af det danske sprog og så ligeglade med dets beskaffenhed og status, hvorfor så overhovedet lave en dansk Wikipedia?! Der findes jo i forvejen en engelsk-amerikansk... Mvh, LLP
11.313

redigeringer

Navigationsmenu