Fenrisløbet: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Glow (diskussion | bidrag)
+kat
Reklamesnak ændret til leksikonopslag
Linje 1: Linje 1:
Fenrisløbet er et natløb, som afholdes den sidste weekend i november i trekantsområdet i Jylland, Danmark.
Fenrisløbet er et natløb for spejdere i [[Det Danske Spejderkorps]], som afholdes den sidste weekend i november. Løbet foregår et nyt sted hvert år, men altid et sted i [[trekantsområdet]] i [[Jylland]].
Dette løb har eksisteret siden starten af 90'erne og blev dannet som et natløb for alle storspejdere i den daværende [[Trianguli Division]].
Løbet har eksisteret siden starten af 90'erne og var oprindeligt et natløb for de ældste spejdere i den daværende [[Trianguli Division]]. Sidenhen er løbet blevet åbnet for spejdere fra hele landet.


Efter Triangulis nedlæggelse i 2001, tog Jan Knudsen sig af dets videre eksistens. Tidspunkter er fortsat den sidste weekend i november.
Efter Triangulis nedlæggelse i 2001 overtog Jan Knudsen ledelsen og stod herefter i spidsen for løbet til og med 2006, hvor Glenn Ullerup overtog posten.
Løbet har typisk en eller flere foropgave, som skal løses et patrulje møde.
Løbet har typisk en eller flere pointgivende foropgaver, som skal løses inden start. Selve løbet består af en række poster, der forsøger at udfordre både færdigheder, udholdenhed og samarbejdsevner hos deltagerne.


==Eksterne henvisninger==
Fenrisløbet er et hårdt og krævende løb og er kun for dem, der mener de er seje og kan klare mosten.
http://www.FenrisNight.dk

Løbets hjemme side er: http://www.FenrisNight.dk


[[Kategori:Løb]]
[[Kategori:Løb]]

Versionen fra 9. sep. 2007, 21:41

Fenrisløbet er et natløb for spejdere i Det Danske Spejderkorps, som afholdes den sidste weekend i november. Løbet foregår et nyt sted hvert år, men altid et sted i trekantsområdet i Jylland. Løbet har eksisteret siden starten af 90'erne og var oprindeligt et natløb for de ældste spejdere i den daværende Trianguli Division. Sidenhen er løbet blevet åbnet for spejdere fra hele landet.

Efter Triangulis nedlæggelse i 2001 overtog Jan Knudsen ledelsen og stod herefter i spidsen for løbet til og med 2006, hvor Glenn Ullerup overtog posten. Løbet har typisk en eller flere pointgivende foropgaver, som skal løses inden start. Selve løbet består af en række poster, der forsøger at udfordre både færdigheder, udholdenhed og samarbejdsevner hos deltagerne.

Eksterne henvisninger

http://www.FenrisNight.dk