LocoRoco: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Thijs!bot (diskussion | bidrag)
m robot Tilføjer: no:Loco Roco
m Loco Roco flyttet til LocoRoco
(Ingen forskel)

Versionen fra 30. sep. 2007, 17:48

Loco Roco er et Japansk puzzle spil til PlayStation Portable. Loco Roco har vundet 2 AIAS(The Academy of Interactive Arts & Sciences) prise for de mest originale soundtracks til spillet, og for det bedste børn spil.

Historie Loco Rocoerne lever dejligt og fredeligt på deres planet, indtil de onde Mojaer kommer og vil spise dem.

Mål Målet er at komme igennem banen til mål. Man samler fluer sammen, som er deres form for penge så man kan gamble om ting til sit Loco Hus.

Styring Det er den mest simple styring der er. Man bruger L og R knapper til at vippe verdenen fra side til side, så de ruller. O bruges til at dele Loco Rocoen i flere stykker eller for at samle dem igen til en hel. Hvis man trykker L og R på samme tid hopper loco rocoen. Der er blomster i hele banen. Hvis man rører dem så får man en ekstra loco roco, og ens loco roco bliver større. Man kan højst have 20 i én. Der er 5 forskellige farvet Loco Rocoer, og de synger sangene på hver sin måde.

Fjender Mojaerne er hovedfjenden. De flyver rundt og vil bide en af locoerne af den store loco. Hvis han har den i munden i for lang tid mister man locoen. Muldvarpe monsterne hiver en af locoerne ned i jorden hvis man ikke får dræbt ham før det er for sent. Toke er torne, hvis man bliver ramt af en af dem mister man cirka 2 locoer og skal skynde sig at samle dem op før det er for sent. Dem kan man ikke dræbe.

Måden man dræber fjenden på er at hoppe ind i dem.


Loco Hus Loco huset er et sødt minispil hvor at man ved hjælp af de ting man har fundet og vundet skal transportere loco rocoerne hen til en gave et tilfældigt sted i eller udenfor huset. I gaverne er der flere ting som man kan bruge til at vinde flere ting. Man kan også bruge dem til at lave sin egen bane.

Gambling Der er 2 forskellige måder at gamble på. Den ene er kranen som alle nok har mistet en del penge på. Der kan man vinde Locoer som prøver Loco huset og ting til det. Og den anden er golf. Der bestemmer man farten og så skal man bare være heldig.

Minispil Der er 2 minispil. Det ene er Loco Huset og det andet er hvor man kan lave sin egen bane som andre så kan downloade via internettet og så spille den. Der skal man også bruge de ting som man vinder ved at gamble.