Det Røde Kapel (tv-serie): Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m typo
Rettet stavefejl.
Linje 16: Linje 16:
Titlen ''Det Røde Kapel'' refererer til den [[Kommunisme|kommunistiske]] spionenhed [[Rote Kapelle]], der opererede i [[Nazityskland]].
Titlen ''Det Røde Kapel'' refererer til den [[Kommunisme|kommunistiske]] spionenhed [[Rote Kapelle]], der opererede i [[Nazityskland]].


Stilmæssigt, placere programmet sig [[Dadaisme|dadaistisk]], med dets leg mellem fiktion og virkelighed. De dadaistiske træk, ses også i måden, hvorpå tilfældet bliver fremstillet som et kreativt værktøj, til at opnå forståelse, personlighed og indblik.
Stilmæssigt, placerer programmet sig [[Dadaisme|dadaistisk]], med dets leg mellem fiktion og virkelighed. De dadaistiske træk, ses også i måden, hvorpå tilfældet bliver fremstillet som et kreativt værktøj, til at opnå forståelse, personlighed og indblik.


== Eksterne henvisninger/kilder ==
== Eksterne henvisninger/kilder ==

Versionen fra 1. okt. 2007, 23:08

Det Røde Kapel
Information
Originaltitel Det Røde Kapel
Genre Satire
Dokumentar
Skabt af Mads Brügger
Johan Stahl
Medvirkende Simon Jul Jørgensen
Jacob Nossell
Spilletid 40 minutter
Sæsoner og afsnit
Antal afsnit 4
Produktion
Produktionsland Danmark
Udsendt
Oprindelig kanal DR2
Først sendt 1. december 2006

Det Røde Kapel er en satirisk dokumentar tv-serie i 4 afsnit, instrueret af Mads Brügger med assistance fra Johan Stahl. Serien skildrer mødet mellem den fiktive teatergruppe, Det Røde Kapel, og Nordkoreas befolkning.

Titlen Det Røde Kapel refererer til den kommunistiske spionenhed Rote Kapelle, der opererede i Nazityskland.

Stilmæssigt, placerer programmet sig dadaistisk, med dets leg mellem fiktion og virkelighed. De dadaistiske træk, ses også i måden, hvorpå tilfældet bliver fremstillet som et kreativt værktøj, til at opnå forståelse, personlighed og indblik.

Eksterne henvisninger/kilder