Spring til indhold

Bruger:Cyclonebill: Forskelle mellem versioner

163 bytes tilføjet ,  for 15 år siden
m
opdateret personlig info
m ({{babel-X}} erstattet af {{babel}})
m (opdateret personlig info)
'''Anders Due''':
 
*Cand.mag. i [[retorik]] fra [[Københavns Universitet]] 2006.
 
*Har skrevet speciale om Wikipedia sammen med [[Bruger:Nielsmlp|Niels MLP]]. Specialet er skrevet i en [http://www.kua.dk/mediawiki/index.php?title=Forside wiki], hvor alle er velkomne til at redigere noter, skrive kommentarer, tilføje gode links og læse selve specialet: [http://kua.dk/media/Wikipedia_-_viden_som_social_handlen.pdf Wikipedia - viden som social handlen].
 
*Har i januar 2006 færdiggjort et [http://kua.dk/media/Wikipedia.pdf projekt om Wikipedias troværdighed] med lidt [[Brugerdiskussion:Cyclonebill|hjælp]] fra Wikipedias brugere.
 
*Har skrevet en [http://www.kua.dk/mediawiki/index.php?title=F%C3%A6rdig_RM-artikel artikel] om Wikipedia til [[RetorikMagasinet]] nr. 60, som udkom 1. juni 2006.
 
*Deltog sammen med min specialemakker i [http://folk.uio.no/khflyum/retorikk2006/ den 3. nordiske retorikkonference] i Oslo, hvor vi holdt foredrag om encyklopædibegrebet og Wikipedias troværdighed. Læs vores [http://www.kua.dk/mediawiki/index.php?title=Konference-paper_Oslo paper] til konferencen.
 
*Arbejder som kommunikationsmedarbejder i [[Patent- og Varemærkestyrelsen]], hvor jeg bidrager til Wikipedia under navnet [[Bruger:Adu_dkpto|Adu_dkpto]].
 
[[en:User:Cyclone_bill]]
12

redigeringer