Forskel mellem versioner af "Bruger:BrianHansen"

Spring til navigation Spring til søgning
2.903 bytes fjernet ,  for 17 år siden
m
Oprydning
m (tilføjelse)
m (Oprydning)
 
----
HerHolder kanfor dunuværende indsætteen spørgsmålpause ellerfra anden informationWikipedia. JegØnsker du at kontakte mig, kan ogsådet kontaktesgøresemailadressenemail: leksikongroupcare(snabela)yahoo.dk
----
 
Hej Brian
 
Hørte radio i weekenden - godt brølt! Der kom mange rigtigt gode ting med om Wikipedia, både fra dig og fra Overwikipedianeren (JW). Selv sad jeg med lidt røde ører, troede ikke jeg var med heh :-)
 
Mvh Malene
 
 
Jo'e, vi måtte jo have stjerneskribenten med :o) (også selv om hun ikke blev interviewet).
 
[[Bruger:BrianHansen|BrianHansen]] 15. sep 2003 kl.20:44 (CEST)
 
Pffff :-)
 
:Jeg har lige hørt den version DR har lagt på nettet, det kom du jo meget godt fra. Lad os håbe der kommer flere af den slags muligheder i fremtiden. -- [[Bruger:Christian List|Christian List]] 15. sep 2003 kl.23:16 (CEST)
 
----
Kære Brian, - Jeg er afskåret fra at svare dig ang. Stockholm(s) Slot, da diskussionssiden af uforståelige grunde er blevet "skrivebeskyttet". / Sebastjan 07 jan. 2004 kl. 09:30 (CET)
----
Hej Brian
Tak for velkomsten, det var pænt af dig.
Håber at jeg kan bidrage til noget her, selvom jeg har
begyndervanskeligheder og er ældre :-)
Jeg gør mit bedste, men må indrømme at jeg skal have noget nyt "ind"
to-tre gange, men så sidder det også fast.
mvh maya123
----
Tak igen Brian :-)
Jeg var ellers på vej med en længere ansøgning :-)
MVH maya123
----
Godmorgen/God dag Brian
 
Kunne du være behjælpelig med en mindre ting, jeg gerne vil lære. Det drejer sig om afsnit i en artikel, jeg har ledt efter det sted hvor der står noget om, hvordan jeg sætter de ekstra [rediger] links ude i venste side. De sidder ofte ved længere afsnit. Hvis det nu er en meget lang artikel, vil jeg gerne lære hvordan det gøres.
Jeg har ledt under "Hvordan redigere jeg en side", men enten er jeg "blind" eller mindre begavet. *SSS* Jeg kunne ikke se/finde "opskriften".
Hvis du bare vil skrive til mig hvor opskriften er, eller give mig mig et lille kursus, så vil du være en af dem, der gør mig glad. :-)
Rigtig god dag til dig fra [[Bruger:Maya123|Maya123]] 26. feb 2004 kl. 04:05 (CET)Maya123[[Bruger:Maya123|Maya123]] 26. feb 2004 kl. 04:05 (CET)
 
: Hej Maya, hvis jeg har forstået dit spørgsmål rigtigt, så er det de rediger link som bliver indsat automatisk. De er derfor afhængig af at artiklen er opdelt i afsnit, og at du under dine personlige indstillinger har krydset ''Redigér afsnit ved hjælp af [redigér]-henvisning'' af. Det er derfor ikke noget der sættes ind af brugeren (om man rent faktisk selv kan sætte dem ind er jeg svar skyldig). Er der andre der har prøvet på dette ?. mvh [[Bruger:BrianHansen|BrianHansen]] 26. feb 2004 kl. 10:49 (CET) PS: så hvis du deler artiklen op i afsnit skulle de "dukke op". Skriv eventuelt her hvad det er for en artikel, så kigger jeg på det.
 
: Hej Brian. Tak for hjælpen, det var så noget med at opdele i afsnit jeg havde rodet rundt i. *GGG* Fortsat god dag til dig fra [[Bruger:Maya123|Maya123]]
6.451

redigeringer

Navigationsmenu