Brugerdiskussion:CarinaT: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Nyt afsnit: →‎Dario
Linje 95: Linje 95:
Tak for dine rettelser og kommentarer til [[Amsterdam]]. Det er utroligt hvor mange forbedringer, der kan laves i en tekst jeg har læst mindst 10 gange. [[User:Santac|Santac]] 23. nov 2007, 13:13 (CET)
Tak for dine rettelser og kommentarer til [[Amsterdam]]. Det er utroligt hvor mange forbedringer, der kan laves i en tekst jeg har læst mindst 10 gange. [[User:Santac|Santac]] 23. nov 2007, 13:13 (CET)
:Jamen vi skal jo hjælpe hinanden. Det hjælper ikke noget projektet går i stå og når man har kigget meget på en tekst er det svært at se fejlene. Ligeledes tak for dine rettelser på [[Wien]] for en tid siden. --[[User:CarinaT|CarinaT]] 23. nov 2007, 16:04 (CET)
:Jamen vi skal jo hjælpe hinanden. Det hjælper ikke noget projektet går i stå og når man har kigget meget på en tekst er det svært at se fejlene. Ligeledes tak for dine rettelser på [[Wien]] for en tid siden. --[[User:CarinaT|CarinaT]] 23. nov 2007, 16:04 (CET)

== Dario ==

Hey Carina,
Tak for dine rettelser på 'Dario von Slutty' siden. Jeg er nyfødt wikipedianer, så det er rart med lidt hjælp fra en voksen. Nu ved jeg ikke hvor meget du trækker i trådene på Wikipedia, men det kunne være rart med en klar definition på forskellen mellem 'Danske sangere' og 'Danske musikere', da det kan være svært for sådan nogle som mig at kende forskel.

Versionen fra 28. nov. 2007, 19:52

Tak for hjælpen

Kære Carina Jeg har lige lagt artikel om Sankt Andreas Bibliotek på - og tak fordi du rettede i "moderartiklen" - jeg tror, at jeg er ved at fange sammenhængene her i wiki ;) Jeg kommer til at bruge jeres geniale hjælpesider meget! hilsen --MicLa 23. nov 2007, 22:25 (CET)

Tip

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.

Mvh Danielle 6. feb 2007 kl. 13:11 (CET)

En lille anerkendelse

Som en lille anerkendelse for din utrættelige indsats, når det gælder om at sætte alverdens byer i den rette kategori, tildeles du denne digitale globus. - apw 11. jul 2007, 23:21 (CEST)

Det er et trivielt arbejde - men det skal gøres. Vidunderligt, at nogen gider gøre det! --|EPO| 11. jul 2007, 23:23 (CEST)

Flytninger

Når du vil flytte en artikel hen under et nyt navn - f.eks. for at kunne oprette en flertydigside - så vær venlig at benytte dig af fanebladet "flyt". Med denne bevarer du artiklens fulde historik under det nye navn. --|EPO| 4. aug 2007, 18:41 (CEST)

Fortjenstmedalje

Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
For din uhørt store arbejdsindsats det seneste stykke tid tildeles du hermed Den Utrættelige Bidragsyders fortjenstmedalje. --PhoenixV 12. aug 2007, 12:48 (CEST)


Hej CarinaT! Det har været imponerende at følge med i dit arbejde det seneste stykke tid. Der findes stort set ikke et tidspunkt, hvor du ikke er på listen over "Seneste ændringer", og det er altid med fyldige og grundige redigeringer. Fortsæt det suveræne arbejde! Eventuelt kunne du overveje virkelig at gå til bunds med en artikel og prøve at gøre den anbefalet. --PhoenixV 12. aug 2007, 12:48 (CEST)

Et lille program

Hej CarinaT - Du kan bruge Byrials smarte lille program, hvis du vil finde tilbage til de artikler du har påbegyndt : http://tools.wikimedia.de/~byrial/artcreated.php?sub=da&domain=wiki&user=CarinaT -- ;-) Nico 19. sep 2007, 11:50 (CEST)

Ej, hvor smart. Tak:) --CarinaT 19. sep 2007, 11:52 (CEST)

Wien

Hej CarinaT, husk at prikke til Sabbe, så I kan arbejde sammen om byen - det går jo ikke at I sidder og laver det samme! :) --Lhademmor 23. sep 2007, 10:50 (CEST)

Wikipedia e-mail: Slet indlæg. Skræm nye bort. Information...

--Allan Woods 23. sep 2007, 11:46 (CEST) Hej Carina.

Jeg er helt ny på Wikipedia.

Måske er henvender jeg mig forkert, og i så fald beder jeg dig om at vejlede mig i hvordan jeg kan gøre det rigtigt.

Med livrem og seler Jeg sender både dette som email og på din diskusionsside. --- Jeg undres lidt..., lidt meget!

-)

Tilsyndeladende optræder du som mentor for mig, da jeg får en intro-besked fra dig. Det er egentlig ret fint. Jeg læser den grundig igennem. og føler mig godt klædt på til at lave et indlæg fra min verden.

Jeg går i gang med at lave et bidrag til "Brun Sæbe", med en viden som jeg finder nyttig. Den del har du slettet/fjernet? Af loggen fremgår det at det gør du 21 min. efter jeg har lagt mit indlæg. Godt gået - trist at du havde så travlt, at du ikke kunne nå af vejlede mig i årsagen!

Af en eller anden grund er du uenig. Du kan have ret ... Men der er der ingen der får af vide, mindst af alt mig.

Først troede jeg at jeg havde lavet en "gem"fejl. Men ved at bladre lidt rundt i fanerne, fandt jeg ud af at det *tilsyneladende* er bortcensureret af dig.

-(

Hvis du gerne vil have at nye brugere som jeg holder mig væk, kan jeg kun opfordre til at fortsætte denne fremgangsmåde. Så kan du 100% kontrolere indholdet i *dit* Wikipedia.

Alternativ kunne jeg opfordre til at du kort beskriver hvorfor at mit bidrag, af dig skal bortcensureres, altså inden at du fjerner indlægget.

1. Hvorfor får jeg ikke besked fra dig, om at du sletter mit indlæg? 2. Hvorfor er der intet nævnt, ej heller under historik for fjernesle af indlægget, om irrelevansen af mit indlæg?

Venligst: s.u. --Allan Woods 23. sep 2007, 11:46 (CEST)

Jeg beklager meget, hvis du føler dig skræmt væk, men jeg fostår det egentligt godt. Dit indlæg var slet ikke ifølge retningslinjerne for wikipedia, selvom der også var god info i det. Jeg vil opfordre dig til at omskrive indlægget således at det følger retningslinjerne. Hvis du er tvivl om, hvad der er korrekt må du meget gerne henvende dig igen. Ellers prøv at lav nogle nye indlæg og jeg skal gøre hvad jeg kan for at oplyse om retningslinjerne.
Det er ikke normal kotume, at man giver besked, når man gendanner artikler, så derfor har du ikke fået noget at vide. Da det var dit første indlæg burde jeg måske have givet dig besked så du kunne komme ordenligt igang med wiki. Vi vil jo gerne have så mange skribenter som muligt!
Håber du vil fortsætte efter wikipedias retningslinjer! --CarinaT 23. sep 2007, 12:36 (CEST)
Lige en måske lidt mere konstruktiv uddybning: det du helt konkret gjorde galt i artiklen Brun sæbe var at bruge fed skrift, store bogstaver og udråbstegn, hvor det ikke var nødvendig og tilføjede signatur, hvilket ikke hører hjemme i artikler men på diskussionssider. Desuden hører stubskabelonen til nederst i artiklen, ikke i midten.
Men derudover synes du at overse, at Wikipedia er en neutral encyklopædi (leksikon). Det vil sige, at vi i videst muligt omfang skal være neutrale og faktaorienterede og undgå personlige ytringer, subjektive opfattelser af tingene og direkte henvendelser til læserne. En sætning som "Brun sæbe er et godt produkt og har mange kvaliteter, men brug det med omtanke, tænk på at det indeholder op til 50% kaustisk soda." er således uacceptabel. Resten af afsnittet forekommer også lige lovlig subjektivt så prøv at skrive en neutral version, der holder sig til konkrete fakta. Jeg har ikke selv forstand på brun sæbe, men hvis ukritisk brug af det er farlig, så vil det da være rart at vide. Så kom med udkast på Diskussion:Brun sæbe så må vi se på det.
Hvad retningslinierne angår, så er der en guide her: Hjælp:Guide. Læg bla.a. mærke til Hjælp:Guide/6. Men generelt gælder: se hvordan andre gør, det sparer mange fejl. Men vær ikke bange, selv garvede kan dumme sig. --Dannebrog Spy 25. sep 2007, 23:02 (CEST)
Carina - når der som her ikke er tale om åbenlyst hærværk, er det sådan set kutyme at give en forklaring når man fjerner ændringen igen. -- JGC 1. okt 2007, 15:40 (CEST)
Ja det har jeg også fundet ud af grundet den nylige diskussion omkring fjernelser.--CarinaT 1. okt 2007, 15:48 (CEST)


Bulls eye

Artiklen om Bulls eye ligger en kopi af http://atlanticmusicshop.gl/guitar_bas/guitarer/elektriske/epiphone/zakk_wylde_les_paul_custom_bulls_eye_341_da.html og løser sikkert dit problem ;-) --Villy Fink Isaksen 1. okt 2007, 21:17 (CEST)--Villy Fink Isaksen 1. okt 2007, 20:52 (CEST)

Den amerikanske borgerkrig

Hej CarinaT. Tak for dine konstruktive kommentarer. Jeg skal gøre hvad jeg kan. indtil videre har jeg taget udgangspunkt i en udvidelse af artiklen om Ulysses S. Grant, som jeg syntes var lidt lovlig kortfattet og det har afstedkommet en lang række naturlige links, som jeg er gået i gang med at fylde ud. --Nis Hoff 28. okt 2007, 22:20 (CET)

Administrator

Hej CarinaT! Har du overvejet at melde dig som administrator? Du gør en fabelagtig indsats, både hvad angår almindelig artikelredigering og hærværksbekæmpelse, og du er jo i hvert fald godt inde i systemerne og politikkerne. Det ville virkelig være en gevinst for dansk Wikipedia, hvis du blev en del af administratorflokken! :) --PhoenixV 1. nov 2007, 22:44 (CET)

Mange tak for opfordringen! Jeg har bestemt overvejet det:) Så kan være jeg snart anmoder om den status. --CarinaT 1. nov 2007, 23:08 (CET)

vedr. Musti2650

Gider du ikke lige blokere Musti2650 nogle timer - han er ude i et privat hærværkstogt lige nu. - apw 21. nov 2007, 16:53 (CET)

Rettelser og kommentarer til Amsterdam

Tak for dine rettelser og kommentarer til Amsterdam. Det er utroligt hvor mange forbedringer, der kan laves i en tekst jeg har læst mindst 10 gange. Santac 23. nov 2007, 13:13 (CET)

Jamen vi skal jo hjælpe hinanden. Det hjælper ikke noget projektet går i stå og når man har kigget meget på en tekst er det svært at se fejlene. Ligeledes tak for dine rettelser på Wien for en tid siden. --CarinaT 23. nov 2007, 16:04 (CET)

Dario

Hey Carina, Tak for dine rettelser på 'Dario von Slutty' siden. Jeg er nyfødt wikipedianer, så det er rart med lidt hjælp fra en voksen. Nu ved jeg ikke hvor meget du trækker i trådene på Wikipedia, men det kunne være rart med en klar definition på forskellen mellem 'Danske sangere' og 'Danske musikere', da det kan være svært for sådan nogle som mig at kende forskel.